Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για το μικρό SONY VAIO NETBOOK VPC-P11S1E/B

george74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του νέου μικρού της SONY το VAIO NETBOOK VPC-P11S1E/B με την οθόνη των 8΄΄. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η φορητότητα και το μικρό μέγεθος σε ένα netbook καθώς η χρήση του θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για web surfing. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταχύτητα αρκεί βέβαια να μπορεί να ανοίξει το μικρό αυτό Sony καμιά 10 TAB ταυτόχρονα στον ΙΕ.

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμες οι εντυπώσεις από όσους αγοράσανε το πρώτο μικρο netbook της Sony.

Ευχαριστώ πολύ :-)

Δημοσ.

Δυστυχώς το ipad δεν υποστηρίζει flash player (σημαντικο για web surfing σε πάρα πολλές ιστοσελίδες) και φυσικά δεν μπορείς να μεταφέρεις εύκολα τα αρχεία από και σε ένα κλασικο PC. Αν ξέρεις κάποιο άλλο tablet σαν το Ipad αλλά με λειτουργικό windows 7 θα ήταν το τέλειο.

Δημοσ.

μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει γεμίσει η αγορά tablets αν μπορείς να περιμένεις, οι επιλογές θα είναι πολλές.

Επίσης μέσα στον Οκτώβριο φέρνει η vodafone το samsung galaxy tab με android 2.2 και υποστήριξη flash.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε damastes για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου. Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να βγάλουν και άλλες εταιρείες αντιστοιχα tablet PC με την Apple.

Δημοσ.

Λεφτά για πέταμα έχετε όλοι ή μου φαίνεται; Πάρε ένα μεταχειρισμένο MSI Wind η κάτι αντίστοιχο με κόστος 200 ευρώ, για να ανοίγεις 20 tabs, με flash και να πληκτρολογείς ανθρώπινα.

Δημοσ.
Λεφτά για πέταμα έχετε όλοι ή μου φαίνεται; Πάρε ένα μεταχειρισμένο MSI Wind η κάτι αντίστοιχο με κόστος 200 ευρώ, για να ανοίγεις 20 tabs, με flash και να πληκτρολογείς ανθρώπινα.

δημιουργείς προβλήματα...τα υπόλοιπα λεφτά τι θα τα κάνει? :lol:¨

Πάντως εάν έχεις laptop και απλά θες να πάρεις κάτι μικρότερο και ελαφρύτερο, ναι καλύτερα να περιμένεις κάποιο από τα καινούργια tablets. Εκτός και εάν θες να τρέξεις κάτι συγκεκριμένο από τα windows 7 μην πάρεις windows 7 tablet καλύτερα android. Εγώ θα σου αναφέρω και το wetab, αλλά δεν είναι testarismeno και πραγματικά εάν μπορείς περίμενε για android tablet.

B)

Δημοσ.
χαρα στο κουραγιο και στην ορεξη σας (10αρια εχετε?)

ναι,πλέον είναι το minimum για να μην σου βγαίνουν τα μάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...