george74 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του νέου μικρού της SONY το VAIO NETBOOK VPC-P11S1E/B με την οθόνη των 8΄΄. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η φορητότητα και το μικρό μέγεθος σε ένα netbook καθώς η χρήση του θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για web surfing. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταχύτητα αρκεί βέβαια να μπορεί να ανοίξει το μικρό αυτό Sony καμιά 10 TAB ταυτόχρονα στον ΙΕ. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμες οι εντυπώσεις από όσους αγοράσανε το πρώτο μικρο netbook της Sony. Ευχαριστώ πολύ
damastes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 900€ είναι πολλά λεφτά για websurfing. Δεν παίρνεις καλύτερα το ipad ή κάποιο άλλο tablet σε αυτή την κατηγορία;
george74 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο?
george74 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς το ipad δεν υποστηρίζει flash player (σημαντικο για web surfing σε πάρα πολλές ιστοσελίδες) και φυσικά δεν μπορείς να μεταφέρεις εύκολα τα αρχεία από και σε ένα κλασικο PC. Αν ξέρεις κάποιο άλλο tablet σαν το Ipad αλλά με λειτουργικό windows 7 θα ήταν το τέλειο.
damastes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει γεμίσει η αγορά tablets αν μπορείς να περιμένεις, οι επιλογές θα είναι πολλές. Επίσης μέσα στον Οκτώβριο φέρνει η vodafone το samsung galaxy tab με android 2.2 και υποστήριξη flash.
george74 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε damastes για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου. Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να βγάλουν και άλλες εταιρείες αντιστοιχα tablet PC με την Apple.
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λεφτά για πέταμα έχετε όλοι ή μου φαίνεται; Πάρε ένα μεταχειρισμένο MSI Wind η κάτι αντίστοιχο με κόστος 200 ευρώ, για να ανοίγεις 20 tabs, με flash και να πληκτρολογείς ανθρώπινα.
Nightstrike Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Λεφτά για πέταμα έχετε όλοι ή μου φαίνεται; Πάρε ένα μεταχειρισμένο MSI Wind η κάτι αντίστοιχο με κόστος 200 ευρώ, για να ανοίγεις 20 tabs, με flash και να πληκτρολογείς ανθρώπινα. δημιουργείς προβλήματα...τα υπόλοιπα λεφτά τι θα τα κάνει? ¨ Πάντως εάν έχεις laptop και απλά θες να πάρεις κάτι μικρότερο και ελαφρύτερο, ναι καλύτερα να περιμένεις κάποιο από τα καινούργια tablets. Εκτός και εάν θες να τρέξεις κάτι συγκεκριμένο από τα windows 7 μην πάρεις windows 7 tablet καλύτερα android. Εγώ θα σου αναφέρω και το wetab, αλλά δεν είναι testarismeno και πραγματικά εάν μπορείς περίμενε για android tablet.
kostasfalcon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δουλευει κανεις με netbook 20 tabs μαζι???
kiros9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δουλευει κανεις με netbook 20 tabs μαζι??? Ναι εγώ.τώρα που γράφω,έχω ανοιχτά καμιά 10 tabs από forums
Dj_kourampies Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 και παραπάνω από 20, με 1.5 η 2gb ram φυσικά.
kostasfalcon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 χαρα στο κουραγιο και στην ορεξη σας (10αρια εχετε?)
kiros9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 χαρα στο κουραγιο και στην ορεξη σας (10αρια εχετε?) ναι,πλέον είναι το minimum για να μην σου βγαίνουν τα μάτια.
kostasfalcon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι,πλέον είναι το minimum για να μην σου βγαίνουν τα μάτια. Ειχα 10αρι και εφαγε σουτ.....ειμαι με 11,6 και 1366x768.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.