lizart684 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα. Θελω να τυπωσω σε χαρτι Α4 που ειναι χωρισμενο σε 56 αυτοκολητες ετικετες. Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω αυτο? Να μην αφηνει περιθωριο και να τυπωνει απο την αρχη ως το τελος της αυτοκολλητης ταμπελας. Μπορει να γινει απο το word αλλα πως..Ευχαριστω πολυ
Chrisad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 γίνεται ευκολα το έχω κάνει πολλές φορές, θέλει όμως κάποιες δοκιμές για να "κάτσει¨ όπως το θέλεις ακριβώς ανάλογα με τον εκτυπωτή και το χαρτί που χρησιμοποιείς. ξεκίνα από εδώ http://office.microsoft.com/en-gb/excel-help/create-and-print-mailing-labels-for-an-address-list-in-excel-HP010243267.aspx
lizart684 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Να εισαι καλα..δοκιμαζω τωρα και βλεπουμε..
guppy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εγώ από το word βάζω πίνακα (εισαγωγή -πίνακας) και το χωρίζω σε όσα κομμάτια θέλω...Μορφοποιείς τους πίνακες ανάλογα πόσα εκ. θέλεις να έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.