Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθηνού/καλού !Η/Υ!!!

paokfever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, εδώ και 5 χρόνια (αυτος ειναι ο 6ος) έχω εναν σταθερο υπολογιστή. Τον είχα αγοράσει 1100 ευρώ τότε, κ ήταν καλος. Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά:

Επεξεργαστής : Intel core 2 duo 1.86 Ghz

Κάρτα γραφικών : Nvidia Geforce 1Gb μοντέλο έξι χιλιάδες κάτι, δεν θυμάμαι

Μνήμη : 3Gb (2 στην αρχή και έβαλα μιά μονή μετά)

Σκληρός : 250 εσωτερικός + 320 εξωτερικός

Λειτουργικό : Windows Vista Professional

Οθόνη : LG Flatron L1718S (17 ιντσών)

Δεν κάνω τρελή χρήση. Downloads, audio/video editing, χαλαρό gaming... Κλασσικά. Θέλω να πάρω έναν καινούργιο και διαθέτω μέχρι 600 ευρώ... Αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο:-) Γενικά δεν θέλω κάτι εξτρίμ...A, και δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει λογισμικό το πακέτο, θα τον στείλω στον θείο μου βάλει :-D

Δημοσ.

αυτο για πυργο χωρις οθονη,,ετοιμο..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912163

αλλα σκεψου μηωπς να παρεις σταδιακα τα κομματια..εγω ετσι εκανα με ενα παλιο υπολογιστη που ειχα,,τα αλλαζα σιγα σιγα σε διαστημα μερικων μηνων..ετσι ειναι καλυτερα,,αν εχεις υπολογιστη ηδη..

Δημοσ.

Γιατί δε προχωράς στην εγκατάσταση των Windows 7 και εν συνεχεία να δεις που υπάρχει "πρόβλημα" κατά τη χρήση του μηχανήματος σου;

Δημοσ.

Το κουτί απο Visionstudio που εδρεύει Θεσσαλονίκη:

visionstudio550.jpg

Επίσης είδα ότι έχεις 17" Οθόνη. Κατ εμέ αν σκέφτεσαι να αλλάξεις υπολογιστή το καλύτερο είναι να αλλάξεις και Οθόνη με μία καινούργια 22" όπως αυτή για παράδειγμα:

LG LCD 21.5'' E2240T-PN Full HD

Αν αποφασίσεις λοιπόν να αγοράσεις και οθόνη τότε θα σου βγεί συνολικά στα 700 ευρώ.

Πουλώντας λοιπόν αυτά που έχεις η αγορά του νέου μαζί με Οθόνη θα σου βγεί αρκετά λιγότερα απο 600 ευρώ που διαθέτεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...