Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΣΕ ACER ASPIRE ....δεν αναγνωριζει cd/dvd

sleopard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!λοιπον εχω ενα laptop της acer το aspire 7520g.εχω ενα προβλημα που ειναι και σημαντικο για την δουλεια μου διοτι μου ειναι απαραιτητο το λαπτοπ...Δεν μου αναγνωριζει την μοναδα dvd...δηλαδη μπαινω ας πουμε στον υπολογιστη μου και εχει μονο τους σκληρους δισκους εκει χωρις να εχει το dvd.βαζω να τρεξει ενα cd το φορτωνει για λιγο χωρις αποτελεσμα,ουτε στο bios που μπηκα το αναγνωριζει.......πειτε μου αν γνωριζει καποιος παιδια...ειναι μεγαλη αναγκη...!!!!:-)

Δημοσ.

Mαλλον πας για καινουριο φιλε μου...Εχω το ιδιο laptop με σενα και πολλες φορες οταν βαζω DVD να δω ταινια, κατα το διαβασμα του δημιουργει τοσους κραδασμους που κανουν

ολοκληρο το Laptop να τρεμει.

Εμενα προσωπικα διαβαζει κανονικα(παρα τους κραδασμους) αλλα εχω ακουσει διαφορα για τα CD/DVD drives των acer.

Δημοσ.

Στην διαχείριση συσκευών το αναγνωρίζει...?

Για δοκίμασε να ανοίξεις το pc με ένα ubuntu live cd να δούμε αν θα το αναγνωρίσει...

Δημοσ.

σπρωξε με το χερι σου τη μοναδα cd προς τα μεσα. βαλε λιγη πιεση οση νιωθεις οτι ειναι ασφαλες. ακολουθως κανε επανεκιννηση. αν δεν κανεις επανεκινησηση και να ξανακουμπωσε δεν το βρισκει. και πες μας αν το βρηκε. τα acer γενικα και το δικο μου επισης λογω μετριας κατασκευης του κουτιου κουναει λιγο η επαφη πανω στη μητρικη και το χανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...