poihths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ποια είναι η τελευταία έκδοση για πτυχία ccna??? ψανχνω στον παπασωτηρίου και μου βγάζει 200 επιλογές εχω χάσει τη μπάλα εχω καποια γνωση στο ΙΟS και θέλω να την ενισχύσω ,δεν με ενδιαφέρει καταρχήν να παρω χαρτι απλα να εμπλουτίσω τις γνωσεις μου κυρίως πανω στο προγραμματισμο vlan please help! PS: θα ήθελα (αν ξερετε βεβαια) να μου προτείνετε και ενα βιβλιο για ασφάλεια δικτύων -σ αυτό το θέμα είμαι ασχετος τελείως και δεν ξέρω απο πού να αρχίσω
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ποια είναι η τελευταία έκδοση για πτυχία ccna??? ψανχνω στον παπασωτηρίου και μου βγάζει 200 επιλογές εχω χάσει τη μπάλα εχω καποια γνωση στο ΙΟS και θέλω να την ενισχύσω ,δεν με ενδιαφέρει καταρχήν να παρω χαρτι απλα να εμπλουτίσω τις γνωσεις μου κυρίως πανω στο προγραμματισμο vlan please help! PS: θα ήθελα (αν ξερετε βεβαια) να μου προτείνετε και ενα βιβλιο για ασφάλεια δικτύων -σ αυτό το θέμα είμαι ασχετος τελείως και δεν ξέρω απο πού να αρχίσω Check: Priscila Openheimer!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.