XxNightmare7xX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εχω τα windows 7 x64 εδω και 5 μηνες περιπου και ενω ολα ηταν μια χαρα και δεν βγαζανε καποιο προβλημα τοσο καιρο ξαφνικα εδω και μια βδομαδα οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα μυνημα και λεει "εγκατασταση ενημερωσης 0 στα 3 παρακαλω μην απενεργοποιησεται τον υπολογιστη σας". Περιμενω περιπου 10 λεπτα χωρις να μπορω να κουνισω το ποντικι αυτα τα 10 λεπτα και τελικα μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν μπορεσε να γινει η εγκατασταση των ενημερωσεων και ανοιγει κανονικα ο υπολογιστης! Αυτα τα 10 λεπτα καθε μερα ειναι πολυ χασιμο χρονου να περιμενω για μια αναβαθμηση η οποια δεν υπαρχει! Η μονη διαφορα αυτους τους 5 μηνες ειναι οτι προσφατα εγκατεστησα το pinnacle studio 12 το οποιο μου ζηταγε να κανει εγκατασταση εκτως απο το program files και σε εναν φακελο στο user. Μηπως αυτο το προγραμμα μου εκανε την ζημια? Και αν ναι πως μπορω να το διορθωσω?
XxNightmare7xX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Για δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος.... Εκανα επαναφορα συστηματος και οντως αυτη τη φορα δεν μου ζητησε καμια αναβαθμηση. Θα τεσταρω και ποιο μετα να του κανω καμια απενεργοποιηση και εκκινηση να δω μηπως το ξανακανει. Ευχαριστω πολυ filip123go
ntg_net Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Επιδιορθωση των ενημερωσεων Vista & 7 Φτιαχνουμε ενα αρχειο με καταληξη .bat και επικολλουμε το παρακατω , το εκτελουμε , κανει επαννεκινηση και ειναι οκ. @echo off net stop bits net stop cryptsvc ren %systemroot%\system32\Catroot2 oldcatroot2 net start cryptsvc ren %systemroot%\system32\ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old regsvr32 wuapi.dll regsvr32 wuaueng.dll regsvr32 wucltux.dll regsvr32 wups2.dll regsvr32 wuwebv.dll net start bits net start wuauserv net start eventlog shutdown -r -t 1 exit
XxNightmare7xX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Επιδιορθωση των ενημερωσεων Vista & 7 Φτιαχνουμε ενα αρχειο με καταληξη .bat και επικολλουμε το παρακατω , το εκτελουμε , κανει επαννεκινηση και ειναι οκ. @echo off net stop bits net stop cryptsvc ren %systemroot%\system32\Catroot2 oldcatroot2 net start cryptsvc ren %systemroot%\system32\ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old regsvr32 wuapi.dll regsvr32 wuaueng.dll regsvr32 wucltux.dll regsvr32 wups2.dll regsvr32 wuwebv.dll net start bits net start wuauserv net start eventlog shutdown -r -t 1 exit Εισαι αρχοντας! Οτι και αν εκανα το εβγαζε συνεχεια (μεχρι και 2 φορματ του εκανα!) Με αυτο που μου προτεινες πλεον δεν βγαζει τιποτα παραξενο στην εναρξη. Χιλια ευχαριστω
XxNightmare7xX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ακυρο... αφου ειχε φτιαξει το προβλημα με τον τροπο που μου ειπες λιγες ωρες μετα απενεργοποιησα τον υπολογιστη και εκανε παλι εγκατασταση ενημερωσεων.. σημερα το πρωι που τον ανοιξα μου εβγαλε παλι στην εναρξη "ρυθμιση παραμετρων ενημερωσεων των windows ολοκληρωθηκε 0% παρακαλω μην απενεργοποιησεται τον υπολογιστη σας" και περιμενα 10 λεπτα για να βγαλει το μυνημα οτι παλι δεν μπορεσε να εγκατασταθει η ρυθμιση! Τι μπορει να φταιει? 5 μηνες τωρα με οσα φορματ και να κανα παντα εκανε κανονικα την ενημερωση τον windows και στην εναρξη ποτε δεν εβγαζε τετοιο μυνημα... Τι μπορει να εχει γινει?
ntg_net Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ξανα κανε το ιδιο. Δες σε πιο Update στο κανει. Το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση εσυ ο ιδιος χειροκινητα. Το συγκεκριμενο update να μην στο κανει αυτοματα (συνηθως γινεται με τα frameworks)
XxNightmare7xX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ξανα κανε το ιδιο. Δες σε πιο Update στο κανει. Το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση εσυ ο ιδιος χειροκινητα. Το συγκεκριμενο update να μην στο κανει αυτοματα (συνηθως γινεται με τα frameworks) Ειχα κανει φορματ επειδη το εκανε συνεχεια και μου κανει το update των windows 7 μετα το format. Δηλαδη κανει εγκατασταση 51 ενημερωσεις ταυτοχρονα και μετα στο ανοιγμα κολλαει! Τοσο καιρο δεν το εκανε εδω και μια βδομαδα το κανει. Θα ξανακανω αυτο που μου ειπες και δεν θα βαλω καμια εγκατασταση αυτοματα. Θα τα φτιαξω χειροκινητα μηπως και δω καμια βελτιωση
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τα windows είναι αυθεντικά η απ τον Θείο...??
XxNightmare7xX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τα windows είναι αυθεντικά η απ τον Θείο...?? αυθεντικα ειναι και τα εχω 5 μηνες περιπου κανοντας κανονικα φορματ χωρις κανενα προβλημα... εδω και μια βδομαδα μου το κανει αυτο και δοκιμασα και αυτο που ειπε ο φιλος ntg_net να τα κανω χειροκηνητα αλλα παλι τα ιδια μου κανει! ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται κανονικα μετα απο το φορματ θα επρεπε να παιζουν ολα ρολοι... ιους δεν εχω τι μπορει να εγινε? μηπως τιποτα με το bios (η ειπα βλακεια)?
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Βρες σε ποιο update στο κάνει και μην το κάνεις εγκατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.