stratigos24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα. Εκανα format σε ενα λαπτοπ toshiba (εβαλα windows 7 professional 32 bit) δεν θυμαμαι το ακριβες μοντελο, νομιζω satellite a350, ανοιγες το pc και δουλευε κανονικοτατα drivers ολοι μια χαρα και κανενα θαυμαστικο στη διαχειρηση συσκευων, ολα δουλευαν ρολοι. Το μονο που εκανε ειναι μερικες φορες που ανοιγες το λαπτοπ δουλευε το πληκτρολογιο και το mouse που εχει πανω του, ενω αλλες δεν δουλευανε αυτα τα 2 και επρεπε να ξανα κανεις επανεκκινηση με ενα mouse usb (γιατι αλλιως δεν μπορουσες να το κλεισεις παραμονο απο το κουμπι του power κρατημενο) μεχρι να σου δουλεψουν. Τι μπορει αν ειναι? Εχετε καμια ιδεα? Να ειστε καλα, Ευχαριστω!
filip123go Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τους drivers της ΜΒ τους πέρασες εσύ η τα windows..? Αν είναι των windows, βρες,κατέβασε και κάνε εγκατάσταση τους δικούς του. Επίσης, μήπως το κάνει αυτό όταν έχεις συνδεδεμένη κάποια συσκευή usb η ξεχασμένο κανένα δισκάκι μέσα η,πατάς κανένα πλήκτρο στην εκκίνηση...? Τέλος μπες στο bios,ψάξε λίγο τις επιλογές που έχει και κάνε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (restore to default settings)
stratigos24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ολους τους drivers τους βρηκαν τα win 7 μονα τους. Αλλα αφου τι μια παιζει και τι μια οχι ειναι προβλημα drivers? Δεν ειναι οτι δεν παιζει ποτε mouse και πληκτρολογιο, αλλα μια ναι και μια οχι. Απαντω και στο αλλο που μου λες, οχι δεν εχω κανενα δισκακι μεσα και κανενα usb πανω μονο το λαπτοπ στη μπριζα. Οσο για τα bios τι λες να κανω? Να παιζει κατι απο κει|>? Παραξενο μου κανει!
filip123go Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ολους τους drivers τους βρηκαν τα win 7 μονα τους Μπες στην σελίδα της Toshiba και κατέβασε τους driver για το συγκεκριμένο lap top. Πιστεύω θα σου λύσει το πρόβλημα... Κάνε κ αυτά που σου είπα στο bios. Υ.Γ. (Δεν έχεις χύσει τίποτα πάνω στο πληκτρολόγιο, έτσι...? )
stratigos24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οχι τιποτα φυσικα δεν εχει γινει ουτε να υγρα ουτε τιποτα. Καλα θα βαλω τους drivers απο το site εναν εναν και βλεπω. ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.