koulouri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εβαλα vodafone mobile internet ( για fb& msn ) 1GB και σκεφτηκα οτι θα με καλυπτει. Ομως το εχω ενα 20λεπτο, δε κανω καμια κινηση στο ιντερνετ, antivirus κλειστο κανενα προγραμμα που να βλεπω δεν χρησιμοποιει internet& ομως εχει γραψει 10ΜΒ περιπου.. Ειναι φυασιολογικο το τοσο μεγαλο νουμερο; Γιατι εχω καθημερινο οριο τα 30ΜΒ οποτε δε θα μου φθανουν ουτε για πλακα! any ideas???
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αμεσως αμεσως θα ψαχνουν για αναβαθμισεις πολλα προγραμματα, πχ το java και το flash που ειναι τα 2 πιο συνηθες προγραμματα. Απο εκει και περα γενικα ο υπολογιστης στελνει packets.
slvsnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 όπως τα είπε ο απο πάνω Μπορεί να μη φαίνεται ούτε στο Tray των windows αλλά πολλά προγράματα κατεβάζουν αναβαθμίσεις. άλλο παράδειγμα ο firefox(αν δεν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις) όπου ψάχνει για αναβαθμίσεις τις κατεβάζει και σου πετάει στο τέλος ένα μήνυμα για την εγκατάσταση. παρόμοια δουλεύουν κι άλλα προγράμματα. δεν ξέρω και τι χρησιμοποιείς κιόλας.
koulouri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ελαχιστα προγραμματα install αλλα οντως ειχατε δικιο!!Μετα απο 15ΜΒ σταματησε.. Ευχαριστω πολυ παιδια
jakegate7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 λίγο δε είναι 30mb? εκτός και το θέλεις για πολύ λίγο καθημερινά. να προσέχεις να μην υπερβείς το όριο γιατί μετά είναι τσουχτερές οι τιμές.
koulouri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μετα οι τιμες ειναι βιασμος βασικα! ειναι για την κοπελια μου και αποκλειστικα fb.. Θα τις βαλω να μπαινει με touch.facebook.com για να ειναι πιο ελαφρυ!! ΠΣΚ δε θα το χρησινοποιει οποτε ειναι γυρο στα 45ΜΒ τη μερα, καπως καλυτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.