Προς το περιεχόμενο

Netgear DGN2000 Adsl2+/WiFi n router

Ninth_Gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά απο τη στιγμή που το σέταρα δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση(φτου φτου). Εχω σύνδεση OTE 24mbps και με το philips που είχα εδω και 2 χρόνια περίπου είχα τουλάχιστον 4-5 αποσυνδέσεις την μέρα (κάθε φορά έκλεινα και ξανάνοιγα το modem). Συνδέονται 3 υπολογιστές μόνο ασύρματα καθώς και με το iphone μου και δόξα το θεό δεν έχω κανένα πρόβλημα. "Δεν προλαβαίνω να ανοίξω την σελίδα". Έχει και εγγύηση εφόρου ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την πολύ καλή πρότασή σας...

πολυ καλη αγορα γλυτωσες την βλακεια το Philips

RMA φιλε...το ειχα αυτο το routerακι και ολο προβληματα ειναι!

εαν θες μπορω να σου δωσω το modem που δινει δωρο ο ΟΤΕ το conn-x,μιας και εγω οταν ειχα το DGN2Κ,το modem που μου εκανε δωρο ο ΟΤΕ χρησιμοποιουσα!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

δεν θα το εκανα αυτο ποτε να εχω το netgear και να παιζω με καποιο του οτε.αλλωστε αν πετυχεις σε χαλασμενο για αυτο ειναι η εγγυηση.επισης βγαινουν και firmware.Και το πλαισιο το δινει με lifetime οποτε μπορεις να στο αλλαξουν απειρες φορες και αν δεν υπαρχει το ιδιο θα παρεις πιο καινουριο.

Πολλοί ειναι αυτοι που εχουν το ιδιο προβλημα....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=396041 δες το ποστ #6 23-8-10

και να χαλασε το wireless rma it.

Μολις πηρα το 2200.Εξαιρετικο φαινετε μεχρι στιγμης,πολυ δυνατο ρουτερ,με δυσκολο μενου ομως.Εω μπλεξει τα μπουτια μου.Μια ερωτηση.Στο option Adsl mode ,να επιλεξω το auto ή το adsl2+?Με το προηγουμενο linksys κλειδωνα στα 2400 ,με αυτο στα 21100.Θα ψαχτω τωρα γαι αποσυνδεσεις κτλ.Πως ανεβαζω το snr αμα θελησω[να το ακτεβασω αποκλειετε γιατι θα εχω αποσυνδεσεις σιγουρα].

ειτε auto ειτε multimode θα κλειδωσει adsl2+ και τις δυο περιπτωσεις.β.για firmware δες τυπικα.με Linksys κλειδωνες 24000 θες να πεις οχι 2400.για να το ανεβασεις μαλλον με το προγραμμα το dmt η διαμεσω του Isp.αλλα αστο ετσι μπορεις να παιζεις μια χαρα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

24000 εγραψα?20400 ηθελα να πω.

Λοιπον με το ρουτερ αυτο πιανω λιγο παραπανω απο το αλλο αλλα κερδιζω σε snr.Σε fast path μου πεφτει η γραμμη στα 16500

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 16383 kbps 1019 kbps

Line Attenuation 11.0 db 7.0 db

Noise Margin 15.1 db 10.0 db

Αν προσπαθησω να ριξω το snr για να ανεβει η γραμμη ποσο να το ριξω και ποσο θα ειναι αρκετα ασφαλες για να μην εχω αποσυνδεσεις?Πολυ καλο ρουτερ,το ποιο σταθερο ρουτερ που ειχα ποτε

Επιπλεον γιατι στα περισσοτερα ping test που κανω δεν μου περναει τα περισσοτερα τεστ?Μου δειχνει στα περισσοτερα αυτο

Ν/Α [στο προηγουμενο ρουτερ μου τα περναγε ].

Δημοσ.

τι εταιρεια εχεις?γιατι 15 margin ειναι παρα πολυ.μερικες γραμμες παιζουν οκ και με 6.αλλα 8-9 ειναι μια χαρα πιστευω.αν εννοεις τεστ μεσα απο το ρουτερ μην ανησυχεις για αυτα.

Δημοσ.

ΟΝ τελεκομσ εχω

Για τα τεστ ενοω με το qtest

Απιπλεον ποια εκδοση dmt χρειαζομαι για να παιξω λιγο με το snr?Παντως να πω οτι με το προηγουμενο ρουτερ το snr εδειχνε 11 και λιγοτερο.Ορισμενες φορες ειχα αποσυνδεσεις οταν ηταν στα 9.

Δημοσ.

η χαλια γραμμη ειχες και με 9 snr ειχες αποσυνδεσεις η χαλια ρουτερ η κατι μπορει να γινεται σε καμια καλωδιωση σπιτιου.μπορει βεβαια να ειναι και προβληματικο το καλωδιο του οτε.απλα κανε κανα τεστ χωρις καθολου τηλεφωνα φαξ κτλ πανω.dmt κατεβασε την τελευταια.υπαρχουν και καποια αλλα προγραμματα που ειχαν πει εδω μεσα orbit κτλ.αν πριν ειχες 11 με το ρουτερ και τωρα 15 μπορει ειτε να σου εχουν κανει αλλαγη απο την On για ποιο σταθερα η πραγματι το snr σου παιζει πολυ πανω κατω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα τρελαθώ τελείως. Αρχισε και το DGN2000 τα ίδια κόλπα με το linksys που είχα. Ολα δουλεύαν άψογα και ξαφνικά απο χτες το βράδυ αν 2 λεπτα disconnects (κλείνει το router κανονικά την σύνδεση). Μου έσπασε τα νεύρα. Τι άλλαξα θύρα ethernet μπας και φταίει αυτό, τι reset έκανα, τίποτα.

Τελικά κατέβασα και έβαλα ξανά το firmware που ήδη είχα περασμένο και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. Είναι φυσιολογικό αυτό ή να το στείλω πίσω?

Δημοσ.

δεν εχει νοημα να το στειλεις πισω.αφου δοκιμασες με αλλο firmware τοτε οκ.τωρα γιατι να σου κλεινει την συνδεση δεν ξερω.η χαλια γραμμη η κατι το μπουκωνει και το κανει να την κλεισει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερωτηση

Ξερει κανεις πως μπαινουμε telnet σε dgn 2200?Θελω να χαμηλωσω το snr να ανεβασω ταχυτητα γαιτι νωθω λαλακας με 11 db θορυβο να πιανω σε fast 16.500

Δημοσ.

με το dmt η το orbmt δεν θα το κανεις?αν και δεν ξερω αν το υποστηριζουν αυτο το ρουτερ.νομιζω πως οχι.γιατι σε ποια εταιρεια εισαι και ποσο margin εχεις στο down?

Δημοσ.

με το dmt η το orbmt δεν θα το κανεις?αν και δεν ξερω αν το υποστηριζουν αυτο το ρουτερ.νομιζω πως οχι.γιατι σε ποια εταιρεια εισαι και ποσο margin εχεις στο down?

11 db margin,πολυ καλο δηλαδη.

Το ρουτερ αυτο θελει τελνετβ αποτι εχω ακουσει και μετα το πειραζεις.ΟΝ

Δημοσ.

ειναι too much το 11.γιατι νομιζω οτι η On σε αφηνει να αλλαξεις Profile εσυ απο το site της???ο thresh εχει On.και μπορεις να το κανεις interleave αν δεν σε νοιαζει το Ping για ποιο μεγαλο συγχρονισμο.

Δημοσ.

με νοιαζει το ping,και το εχω αλλαξει κανονικα μονος μου με μηδανικη προστασια[για να πιανω μαξιμουβν αλλα τιποτα].Μετα απο τοσες ωρες χρησης χωρις να το κλεισω

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 16383 kbps 1016 kbps

Line Attenuation 11.0 db 6.5 db

Noise Margin 11.6 db 10.6 db

11 db ρε πουστη και πιανω 16 και margin 11.6.Καπως γινεται να το πειραξεις.Δεν παιρνω τηλ την ον γαιτι μια φορα που την πηρα μου ειπαν οτι εμεις μπορουμε να κανουμε οτι και εσεις και τιποτα αλλο[ακου να δεις]και μετα απο βρισιμο μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και εμεινα 2 μερες χωρις ιντερνετ.Απαραδεκτοι απλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...