poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλη αγορα.τι εννοεις το αλλο βγηκε λιρα εκατο?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Το wag 200g για forthnet ταν εξαιρετικο ρουτερακι.
Ninth_Gate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 το 2200 ειναι για πιο νεο μοντελο οσο ξερω.κατα τα αλλα και τα δυο ειναι ασυρματο N.ninth gate τελικα πως λυθηκε το προβλημα?καλο ειναι να λεμε πως για να ξερουν και οι υπολοιποι αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα.με firmware update? Απλά απενεργοποίησα το τοίχος προστασίας των Windows. Είχα απενεργοποιήσει το antivirus αλλα δεν ήξερα οτι μπορεί να βρίσκει πάνω στο τοίχο προστασίας. Μετα συνδέθηκα μόνο μέσω καλωδίου και το ρύθμισα όπου όλες οι ρυθμίσεις αποθηκευτηκαν κανονικα. Οι ρυθμίσεις ήταν αρκετές. Μέσω ασύρματου δικτύου δεν αποθηκεύονταν οι αλλαγές. Δεν έκανα update στο firmware η τουλάχιστον έτσι νομίζω.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παραξενο που δεν αποθηκευτηκαν ασυρματα.αυτα τα Firewall καταστροφη ειναι.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 to wag200 ηταν σε ολες τις εταιρειες πολυ ωραιο ρουτερ.επαιζε πολυ ωραια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Στην ον οχι και τοσο.Και εχουν αναφερει αρκετοι προβλημα με αυτο το ρουτερ],ναι μεν συγχρονιζει αλλα δεν υποστιριζετε πληρως .
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 παντως ηταν απο τα πιο ωραια μοντελα που ειχε βγαλει η linksys συγκριτικα με wag54 και wag354 ktl.
Ninth_Gate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά απο τη στιγμή που το σέταρα δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση(φτου φτου). Εχω σύνδεση OTE 24mbps και με το philips που είχα εδω και 2 χρόνια περίπου είχα τουλάχιστον 4-5 αποσυνδέσεις την μέρα (κάθε φορά έκλεινα και ξανάνοιγα το modem). Συνδέονται 3 υπολογιστές μόνο ασύρματα καθώς και με το iphone μου και δόξα το θεό δεν έχω κανένα πρόβλημα. "Δεν προλαβαίνω να ανοίξω την σελίδα". Έχει και εγγύηση εφόρου ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την πολύ καλή πρότασή σας...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 μιλας για το dgn 2200 ΄για το 2000?Αντε να δουμε τι ρολο βαραει και το πιο καινουργιο.
Ninth_Gate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Για το dgn2000. Δεν γνωρίζω για το 2200. Λογικά θα πρέπει να είναι καλό ως νεότερο μοντέλο...
ATiTool Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 RMA φιλε...το ειχα αυτο το routerακι και ολο προβληματα ειναι! εαν θες μπορω να σου δωσω το modem που δινει δωρο ο ΟΤΕ το conn-x,μιας και εγω οταν ειχα το DGN2Κ,το modem που μου εκανε δωρο ο ΟΤΕ χρησιμοποιουσα! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
MAFIA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά κουράστηκα. Δεν μπορώ να το σετάρω με τίποτα. Έκανα τα πάντα...το μόνο που κατάφερα ήταν να μπώ 2 φορές μολις(όσες φορές και να προσπάθησα δεν έμπαινε) και ενω άλλαζα τις ρυθμίσεις στο 192.168.0.1 χανόταν η σύνδεση. Ο μόνος τρόπος για να συνδεθώ ήταν μέσω ασύρματου δικτύου(και αυτό μόλις 2 φορές). Οταν ξανασυνδεόμουν δεν έπαιρνε τις ρυθμίσεις που του είχα βάλει και θα έπρεπε να του βάζω συνέχεια το pin του modem για να συνδεθώ τοπικά αλλα όταν έμπαινα στο 192.168.0.1 παρουσίαζε σφάλμα σύνδεσης. Το cd εγκατάστασης δεν έκανε τίποτα, παρουσίαζε συνέχεια πρόβλημα όταν πάταγα να κάνει έλεγχο αφού πέρναγα τα στάδια καλωδίασης. Δεν ξέρω τι φταίει, το μόνο που ξέρω είναι οτι πόνεσε το κεφάλι μου... Πολλοί ειναι αυτοι που εχουν το ιδιο προβλημα.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=396041 δες το ποστ #6 23-8-10
damastes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ρε σεις έλεος διαβάζετε το θέμα ολόκληρο. Το πρόβλημα στον OP, ήταν το τείχος ασφαλείας των vista. Μόλις το απενεργοποίησε η εγκατάσταση ήταν γελοία. Δεν είχε κανένα πρόβλημα το ρουτερ, ολα μια χαρά σεταρίστικαν και το wifi οταν μπήκαν οι κατάλληλες ρυθμίσεις δούλεψε άψογα.
Ninth_Gate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, το router δουλεύει μια χαρά. Έβρισκε στο τοίχος προστασίας των vista. Μολις το απενεργοποίησα συνδέθηκα αμέσως και αποθήκευσα τις αλλαγές παρα πολύ εύκολα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ παιδιά για την πρότασή σας.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μολις πηρα το 2200.Εξαιρετικο φαινετε μεχρι στιγμης,πολυ δυνατο ρουτερ,με δυσκολο μενου ομως.Εω μπλεξει τα μπουτια μου.Μια ερωτηση.Στο option Adsl mode ,να επιλεξω το auto ή το adsl2+?Με το προηγουμενο linksys κλειδωνα στα 2400 ,με αυτο στα 21100.Θα ψαχτω τωρα γαι αποσυνδεσεις κτλ.Πως ανεβαζω το snr αμα θελησω[να το ακτεβασω αποκλειετε γιατι θα εχω αποσυνδεσεις σιγουρα].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.