Ninth_Gate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά κουράστηκα. Δεν μπορώ να το σετάρω με τίποτα. Έκανα τα πάντα...το μόνο που κατάφερα ήταν να μπώ 2 φορές μολις(όσες φορές και να προσπάθησα δεν έμπαινε) και ενω άλλαζα τις ρυθμίσεις στο 192.168.0.1 χανόταν η σύνδεση. Ο μόνος τρόπος για να συνδεθώ ήταν μέσω ασύρματου δικτύου(και αυτό μόλις 2 φορές). Οταν ξανασυνδεόμουν δεν έπαιρνε τις ρυθμίσεις που του είχα βάλει και θα έπρεπε να του βάζω συνέχεια το pin του modem για να συνδεθώ τοπικά αλλα όταν έμπαινα στο 192.168.0.1 παρουσίαζε σφάλμα σύνδεσης. Το cd εγκατάστασης δεν έκανε τίποτα, παρουσίαζε συνέχεια πρόβλημα όταν πάταγα να κάνει έλεγχο αφού πέρναγα τα στάδια καλωδίασης. Δεν ξέρω τι φταίει, το μόνο που ξέρω είναι οτι πόνεσε το κεφάλι μου...
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καντου ρεσετ, κλειστου το ασυρματο και ξαναπροσπαθησε. Με τις πολλες θα σε συνεδσει καποια στιγμη. Εχει θεμα το εν λογω ρουτερακι...... το εχω ξαναγραψει
Ninth_Gate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Του έκανα πάνω απο 10 φορές reset. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει. Αν κάποιος το έχει σετάρει και γνωρίζει λειτουργίες και ρυθμίσεις, τον παρακαλώ πολύ να μου στείλει ενα pm, να επικοινωνήσω μαζί του να το κάνουμε μαζί τηλεφωνικώς γιατι δεν μπορώ. Είναι πολύ δύσκολο. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει...να επικοινωνήσει μαζί μου
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 καταρχην περα απο το wizard σιγουρεψου οτι μετα εχεις παει σε 2 αλλες επιλογες στο μενου που διαλεγειες Pppoe/llc οπως και vpi 8 /vci35.γιατι θυμαμαι οτι σε ενα Netgear τα ειχα δει να ειναι αλλαγμενα αυτα και με το wizard δεν μου ζηταγε να βαλω τα σωστα.επισης δες και για firmware update που εχει βγει.
damastes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 για firmware update, έχει ενσωματωμένη διαδικασία το dgn που ψάχνει αν υπάρχει. Απο εκεί και πέρα μην το κάνεις με τον wizard δεν δουλεύει καλά κάντο μόνο σου. Αν μπορείς το μεσημέρι μετά τις 2:00 δεν έχω πρόβλημα να κάνουμε μαζί.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 απλα σε ena dgn2000 νομιζω οτι δεν ειχε αυτοματο Update και αφου το εκανα το Update τοτε εμφανιστηκε η επιλογη και με το που εμπαινα εψαχνε για νεο firmware.εκτος αν την ειχε απενεργοποιησει κανεις και δεν την ειχα δει την επιλογη.δεν το ψαξα παραπανω.και manual να το κανει h netgear εχει πολυ ευκολο site.απλα πρεπει να προσεξει γιατι συνηθως εχει firmware για αμερικη και εκτος αμερικης.
Ninth_Gate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 για firmware update, έχει ενσωματωμένη διαδικασία το dgn που ψάχνει αν υπάρχει. Απο εκεί και πέρα μην το κάνεις με τον wizard δεν δουλεύει καλά κάντο μόνο σου. Αν μπορείς το μεσημέρι μετά τις 2:00 δεν έχω πρόβλημα να κάνουμε μαζί. Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στη βοήθεια που είχα απο τον damastes. Ευχαριστώ πολύ damastes για την επικοινωνία και την πολύτιμη βοήθειά σου. Σε ευχαριστώ και σας ευχαριστώ πολύ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω Ον,και εχω καποιες αζποσυνδεσεις με το wag 200g οποτε θα παω σε netgear για δοκιμη Αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/with%28page=2%29.htm ή αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm Ποες ειναι οι διαφορες?Ποιο ειναι καλυτερο?
Ninth_Gate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Το δεύτερο είναι το σωστό και αυτο που έχω εγώ. Στο πρώτο link βγαίνει η δεύτερη σελίδα του πλαισίου με όλα τα netgear εκτός αν εννοείς αυτό: http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN2000B-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N-300MBPS-ANNEX-B-DGN2000B.htm αλλα αυτό είναι για ISDN γραμμή.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αττο αυτο ελεγα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-DGN2200-100PES-Wireless-Modem-Router-N-300Mbps-Annex-A-DGN2200-100PES.htm DGN2200-100pes
Ninth_Gate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το αν ειναι καλύτερο. Εγω πήρα αυτό του τίτλου γιατι μου το πρότειναν εδώ. Αν παρατήρησες: στο ενα εχει εγγύηση εφόρου ζωής ενω το άλλο 2 χρόνια. Επίσης, το ένα ειναι δοκιμασμένο ενω το άλλο ίσως όχι και τόσο.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 το 2200 ειναι για πιο νεο μοντελο οσο ξερω.κατα τα αλλα και τα δυο ειναι ασυρματο N. ninth gate τελικα πως λυθηκε το προβλημα?καλο ειναι να λεμε πως για να ξερουν και οι υπολοιποι αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα.με firmware update?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 οποτε να παω για αυτο[το βρισκω πιο ευκολα απο το αλλο].Λογικα θα ειναι καλυτερο μιας και ειναι και πιο καινουργιο.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλη αγορα θα πω εγω.οπως με ολα τα ρουτερ καλο θα ηταν οταν το βαλεις πανω να κοιταξεις για firmware update διοτι H netgear βγαζει πολλα Updates.απλα προσεχε να κατεβασεις αυτο που αντιστοιχει στην ευρωπη.συνηθως εχει america kai outside america.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Οκ,το παραγγελνω[σε εμπιστευομαι]το αλλο βγηκε λιρα εκατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.