madas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι την 5750 εννοουσα τελικα κατεληξα στην αρχικη σου συνθεση,μονο που δεν εχει ssd,εβαλα την gts460,εχει τον samsung στο 1tb και το budget στα 750 ευρο.επισης θα ηθελα να ρωτησω αν το vision studio την φερνει ετοιμη την συνθεση η θα πρεπει εγω να την φτιαξω?????
LeoNaXe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Seagate Momentus XT Solid State Hybrid αυτά εδώ τι λένε, αξίζουν?
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι την 5750 εννοουσα τελικα κατεληξα στην αρχικη σου συνθεση,μονο που δεν εχει ssd,εβαλα την gts460,εχει τον samsung στο 1tb και το budget στα 750 ευρο Μια χαρά είσαι. Kαλορίζικα. ---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ---------- Seagate Momentus XT Solid State Hybridαυτά εδώ τι λένε, αξίζουν? Kαλός είναι για "μηχανικός" hybrid στις 7200rpm. Βέβαια είναι 2,5" http://www.seagate.com/www/en-us/products/laptops/laptop-hdd#tTabContentSpecifications Review (Ο ράπτορας που έχω είναι πιο γρήγορος ... )
rafail1994 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 .επισης θα ηθελα να ρωτησω αν το vision studio την φερνει ετοιμη την συνθεση η θα πρεπει εγω να την φτιαξω????? Μπορείς να τους πεις να στο συναρμολογίσουν αυτοί.Αν δεν θέλεις παίρνεις τα κομμάτια και το κάνεις μονός σου
Agg3los Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να τους πεις να στο συναρμολογίσουν αυτοί.Αν δεν θέλεις παίρνεις τα κομμάτια και το κάνεις μονός σου απλα μονος σου και θα μαθεις..απλο ειναι ,,ποια,ουτε jumpers δεν υπαρχουν.. κι μπορεις να παρεις καλα πραγματα απο διαφορα μαγαζια,,και να κανεις ποιοτικοτερο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.