madas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας, καθως την αλλη βδομαδα προκειται να γινει η αγορα ενος υπολογιστη με budget 700-750 ευρο και θα ηθελα να μου προτεινετε διαφορες συνθεσεις.το pc προοριζεται για ταινιες,προγραμματισμο,gaming(τουλαχιστον για 1-1.5 χρονο να παιζω τα περισσοτερα παιχνιδια με αξιοπρεπεια) και internet και θα ηθελα να εχει καποιο βαθος χρονου(οχι τιποτα το φοβερο).το αλλο θεμα μου ειναι οτι θα τον φτιαξω μονος μου τον υπολογιστη και επειδη δεν το εχω κανει ξανα στο παρελθον θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυσκολη διαδικασια και επισης αν μπορει καποιος να στειλει καποιο link με κανεναν χρησιμο οδηγο. Υ.Γ.:η οθονη ποθυ θα αγοραστει κατα 80-90% ειναι η http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596
madas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ναι σε αυτο το ποσο ειναι μονο το tower χωρις οθονη,ποντικια,πληκτρολογια,ηχεια κτλ.
madas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Aπο Visionstudio. ρε φιλαρακι lionheart χωρις παρεξηγηση,δεν ειναι υπερβολη ο 6πυρηνος καθως και ο SSD για αυτο το budget ---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ---------- ρε παιδια κανεις καμια συνθεση????
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ρε φιλαρακι lionheart χωρις παρεξηγηση,δεν ειναι υπερβολη ο 6πυρηνος καθως και ο SSD για αυτο το budget ---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ---------- ρε παιδια κανεις καμια συνθεση???? Aπο τη στιγμή που με +30 ευρώ απο το ανώτερο όριο που έχεις θέσει, μπορείς να πάρεις 6core cpu και 64GB καλό ssd, σε συνδιασμό με νέα μητρική με 870 chipset που υποστηρίζει sata3 και usb3 καθώς και την νέα GTS450 και να είσαι περισσότερο futureproof όπως και εσύ θέλεις άλλωστε σύμφωνα με αυτά που γράφεις, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο λές την σύνθεση υπερβολική. Παρολα αυτά δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Εναλλακτικά μπορείς να αφαιρέσεις τον ssd και να βάλεις έναν samsung F3 1Tb αντί για 500GB και μια GTX460 1GB. Όμως κατ' εμέ μην κάνεις άλλες παραχωρήσεις. Όπως και να χει όμως εσύ αποφασίζεις, εμείς προτάσεις κάνουμε.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ο Corsair Nova 64GB πώς τα πάει σε σχέση με τον Kingston λεοντόκαρδε75; Τον έχει στα 123.5€ το visionstudio, γι' αυτό ρωτάω. Ο Nova πάντως πιάνει ~135MB/s write και ~220MB/s read.
LeoNaXe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 για SSD δεν πιστεύετε ότι είναι ακόμα ακριβά?
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν σκεφτείς ότι έδωσα πριν 3 χρόνια 145€ για έναν 74άρη ράπτορα και πριν μια βδομάδα 120€ για έναν 64άρη Nova, δε θα το ΄λεγα νωρίς (προσωπικά).
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ο Corsair Nova 64GB πώς τα πάει σε σχέση με τον Kingston λεοντόκαρδε75; Τον έχει στα 123.5€ το visionstudio, γι' αυτό ρωτάω. Ο Nova πάντως πιάνει ~135MB/s write και ~220MB/s read. Αν εννοείς τον Kingston 64gb V series τότε αυτός έχει ~80mb/s write και ~100mb/s read.
madas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Aπο τη στιγμή που με +30 ευρώ απο το ανώτερο όριο που έχεις θέσει, μπορείς να πάρεις 6core cpu και 64GB καλό ssd, σε συνδιασμό με νέα μητρική με 870 chipset που υποστηρίζει sata3 και usb3 καθώς και την νέα GTS450 και να είσαι περισσότερο futureproof όπως και εσύ θέλεις άλλωστε σύμφωνα με αυτά που γράφεις, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο λές την σύνθεση υπερβολική. Παρολα αυτά δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Εναλλακτικά μπορείς να αφαιρέσεις τον ssd και να βάλεις έναν samsung F3 1Tb αντί για 500GB και μια GTX460 1GB. Όμως κατ' εμέ μην κάνεις άλλες παραχωρήσεις. Όπως και να χει όμως εσύ αποφασίζεις, εμείς προτάσεις κάνουμε. φιλε lionheart το ξανασκεφτηκα και νομιζω πως εχεις δικιο.ελεγα να κρατουσα τον 6πυρηνο,να εβγαζα τον ssd,να αλλαζα την gts450 με μια ati 4750 καθως εχω διαβασει πως ειναι καλυτερη,να εβαζα 1tb σκληρο και να επεφτα λιγο στο budget
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ώπα, λάθος μου, με συγχωρείς, τώρα κατάλαβα ποιος Kingston είναι, τον έχει ένας φίλος. Σε εγγραφή πιάνει όντως λίγο πάνω από 80ΜΒ/s αλλά σε ανάγνωση φτάνει τα 200MB/s περίπου. Τέλος πάντων, ο Nova παραμένει λίγο καλύτερος στην ίδια τιμή
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 φιλε lionheart το ξανασκεφτηκα και νομιζω πως εχεις δικιο.ελεγα να κρατουσα τον 6πυρηνο,να εβγαζα τον ssd,να αλλαζα την gts450 με μια ati 4750 καθως εχω διαβασει πως ειναι καλυτερη,να εβαζα 1tb σκληρο και να επεφτα λιγο στο budget Μάλλον εννοείς την HD5750 Λοιπόν η GTS450 είναι καλύτερη απο την HD5750 και σχεδόν ισάξια με την HD5770, όπου σε κάποια παιχνίδια περνάει και μπροστά απο την HD5770 ενώ σε άλλα υπολείπεται λίγα FPS πίσω. Πάντως η τιμή της είναι πολύ καλή και πιστεύω σαν πιο καινούργια κάρτα (προιόν) απο τις δύο προανεφερθέντες της ati αξίζει περισσότερο σαν αγορά. Απο κει και πέρα αν σκέφτεσαι να κόψεις τον SSD, τότε για μένα βάλε τον samsung 1Tb αντί του 500Gb και μία GTX460 1GB. ---------- Προσθήκη στις 01:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:15 ---------- Ώπα, λάθος μου, με συγχωρείς, τώρα κατάλαβα ποιος Kingston είναι, τον έχει ένας φίλος. Σε εγγραφή πιάνει όντως λίγο πάνω από 80ΜΒ/s αλλά σε ανάγνωση φτάνει τα 200MB/s περίπου. Τέλος πάντων, ο Nova παραμένει λίγο καλύτερος στην ίδια τιμή O Φίλος σου θα έχει τον V+ series που κοστίζει στα 160 ευρώ. Φάνη δες εδώ για τον V series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.