A_panM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γεια χαρα εχω ενα νοκια 6300 κ μου εσπασε η οθονη..αγορα μια καινουργια απο e-click και ενω κανω την αλλαγη η καινουργια οθονη μονο φωτιζει χωρις να δειχνει γραμματα κτλ... ενω στην αρχη εδειξε για λιγο.. τι μπορει να φταιει?
giwrgos_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 γεια χαραεχω ενα νοκια 6300 κ μου εσπασε η οθονη..αγορα μια καινουργια απο e-click και ενω κανω την αλλαγη η καινουργια οθονη μονο φωτιζει χωρις να δειχνει γραμματα κτλ... ενω στην αρχη εδειξε για λιγο.. τι μπορει να φταιει? συνδεσε το την οθονη. μην βαλεις προσοψεις κτλ. Και πατα να ανοιξει. Μετα πιεσε το βισμα της οθονης για να κουμπωσει καλυτερα πανω στην πλακετα. Κρατατω πατημενο και δες αν αλλαξει κατι στην οθονη και πες.
A_panM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μολις το εκανα...δυστυχως τππ μονο φωτιζει η οθονη κ δεν κανει απολυτως τπτ?τι γινετε?ελαττωματικη οθονη?
giwrgos_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μολις το εκανα...δυστυχως τππ μονο φωτιζει η οθονη κ δεν κανει απολυτως τπτ?τι γινετε?ελαττωματικη οθονη? Εχω το ιδιο προβλημα με ενα n95 και μολις πιεζω το φλεξ δουλευει κανονικα. Αλλα δεν γινεται να κραταω συνεχεια το καλωδιο. Το προβλημα σε μενα λογικα ειναι η υποδοχη στην πλακετα. Οταν δεν το πιεζω η οθονη μενει λευκη. Και δεν νομιζω να ειναι η οθονη ελαττωματικη. Τι να σου πω δεν ξερω.
A_panM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 να σ ρωτησω και κατι αλλο αν εχει ψιλοτσακισει η ταινεια υπαρχει προβλημα? επισης εκτος απο τ σημειο που κουμπωνει η οθονη συνδεεται με καποιο αλλο τροπο η οχι?
giwrgos_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 να σ ρωτησω και κατι αλλοαν εχει ψιλοτσακισει η ταινεια υπαρχει προβλημα? επισης εκτος απο τ σημειο που κουμπωνει η οθονη συνδεεται με καποιο αλλο τροπο η οχι? Οχι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την ταινια. Οχι δεν συνδεεται καπως αλλιως. βγαλε το πιν απο την σιμ σου και ανοιξε το κινητο. Αν ακουσεις τον ηχο εναρξης τοτε ισως να φτεει η οθονη. Αν οχι μπορει να φτεει η πλακετα. Εχει παρει νερο?
A_panM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την ταινια. Οχι δεν συνδεεται καπως αλλιως.βγαλε το πιν απο την σιμ σου και ανοιξε το κινητο. Αν ακουσεις τον ηχο εναρξης τοτε ισως να φτεει η οθονη. Αν οχι μπορει να φτεει η πλακετα. Εχει παρει νερο? οχι δεν ειναι απο νερο απο δυνατο πεσιμο ειναι! πως τ εξηγεις ομως οτι στην αρχη εδειξε κ μετα οχι?παιζει να εχει καει τπτ πιξελ?
giwrgos_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 οχι δεν ειναι απο νερο απο δυνατο πεσιμο ειναι!πως τ εξηγεις ομως οτι στην αρχη εδειξε κ μετα οχι?παιζει να εχει καει τπτ πιξελ? Οσον αφορα τα πιξελ. Δεν θα ειχαν καει ολα. Βγαλε το πιν απο την σιμ και μρτα βαλε την σιμ στο νοκια και ανοιξετο. Δες αν θα ακουστει καποιος ηχος. Ή δοκιμασε να καλεσεις το αριθμο σου απο αλλο τηλεφωνο για δεις αν λειτουργει η συσκευη.
A_panM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 οχι δυστυχως δεν ακουγεται καποιος ηχος....δηλαδη φταιει η πλακετα?
giwrgos_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 οχι δυστυχως δεν ακουγεται καποιος ηχος....δηλαδη φταιει η πλακετα? Το ηχειο απο αυτο το κινητο νομιζω οτι ειναι στο πισω μερος της προσοψης οποτε οταν το δοκιμασες η προσοψη ηταν τοποθετημενη? Κληση δοκιμασες να κανεις απο αλλο τηλ.?
A_panM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ναι το ηχειο ειναι απο πισω!ναι οι δοκιμες που κανω ειναι με την προσοψη αλλα χωρις τις βιδες,καταλαβες δεν εχω βιδωσει τις βιδες αλλα μονο την προσοψη εχω τοποθετησει για να κανω δοκιμες..κληση απο αλλο τηλ εκανα αλλα τπτ λεει οτι ειναι κλειστο...προφανως δν εχει ανοιξει...
GiannisKap Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 τελικα εγινε τιποτα με την οθονη βρικες τροπο να παιξει?Εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα σε αλλο μοντελο νοκια και εγω πηρα την οθονη απο το e-click...
A_panM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 τελικα εγινε τιποτα με την οθονη βρικες τροπο να παιξει?Εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα σε αλλο μοντελο νοκια και εγω πηρα την οθονη απο το e-click... ποιο μοντελο φιλε μ?
GiannisKap Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 nokia 5310 xpress Music.Εχω και το 6300 αλλα δεν εχω αλλαξει τιπποτα και ειναι μια χαρα απο οταν το πηρα
A_panM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 nokia 5310 xpress Music.Εχω και το 6300 αλλα δεν εχω αλλαξει τιπποτα και ειναι μια χαρα απο οταν το πηρα α μαλιστα!κ εμενα απο πτωση ταχυτητας επαθε οτι επαθε αλλα ακρη δεν εχω βγαλει ακομα με την νεα οθονη... εσυ τι ακριβως αντιμετωπιζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.