lefkaori Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να γυρίσω ένα MacBook pro στα Ελληνικά;; Ευχαριστώ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να γυρίσω ένα MacBook pro στα Ελληνικά;; Ευχαριστώ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Δεν υπάρχει εγκατεστημένη η ελληνική γλώσσα στο Mac OS X. Μπορείς όμως να μπείς στη σελίδα της iSquare και να κατεβάσεις το ελληνικό Mac OS 10.6.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkaori Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ Ίσως βάλω τα Ελληνικά αν και δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μείνε μακριά από Ελληνικά πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.