ektorass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Και γω ψιθυρίζω δικιά μου η χαρά δικό μου το αίμα δικός μου κι ο τρόμος ειδα την ταινια-αυτοβιογραφια του αγγελακα . ανησυχο πνευμα ο γιαννης..
ektorass Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ....ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΣ Νέο μέλημα των μεταρυθμιστικών μέτρων Παπανδρέου τα νέα πράσινα θρανία στα γυμνάσια με χαραγμένους στίχους αγγελάκα, παύλου, διάφανων κρίνων, ξύλινων σπαθιών και active member.Το κράτος θα βάλει στα ταμεία του 1δις για το μελάνι που κανονικά θα χανόταν έτσι Τσάμπα. Η αρχή θα γίνει το 2013-14 όποτε και υπολογίζεται το βέβαιο reunion από τις θρυλικές...Τρύπες. Ένα μπράβο στην κυβέρνηση παπανδρέου που θα μας βγάλει από την κρίση με τρόπους που δεν φανταζόμασταν ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Μονος σου το σκεφτηκες ή ειναι clopypaste ?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Θεσσαλονίκη που παίζει; είχε πάρει το μάτι μου μια αφίσα... "ταξιδιάρα ψυχή"
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ Θα σου προτεινα να δεις τιποτα αλλο για να γλυτωσεις τα ευρουλακια σου.Αν αυτο ηταν σοβαρο ντοκυμαντερ εγω ειμαι ο ΕΤ ο εξωγηινος.Απορω πως ειναι δυνατον να βγαζουν τετοια σκηνοθετικα εκτρωματα και να τα πασαρουν ως ποιητικα ντοκυμαντερ.Οι οποιοι κανονες στο Ελλαντα φαινεται πανε περιπατο, ο καθε πικραμενος αυτοαποκαλειται κινηματογραφιστης, φωτογραφια 0, μονταζ της πλακας.
ektorass Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ Θα σου προτεινα να δεις τιποτα αλλο για να γλυτωσεις τα ευρουλακια σου.Αν αυτο ηταν σοβαρο ντοκυμαντερ εγω ειμαι ο ΕΤ ο εξωγηινος.Απορω πως ειναι δυνατον να βγαζουν τετοια σκηνοθετικα εκτρωματα και να τα πασαρουν ως ποιητικα ντοκυμαντερ.Οι οποιοι κανονες στο Ελλαντα φαινεται πανε περιπατο, ο καθε πικραμενος αυτοαποκαλειται κινηματογραφιστης, φωτογραφια 0, μονταζ της πλακας. απαξιω να σου απαντησω γιατι εισαι κολλημενος
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ Tην γνωμη μου ειπα.Γιατι σε πειραξε?Σεβομαι την αποψη σου.Με επιχειρηματα ανεφερα για ποιο λογο το ντοκυμαντερ-αυτοβιογραφια τουτο ειναι πατατα.Αν θες πες τη γνωμη σου με τεχνικα στοιχεια και οχι με στιχους.Με το οτι ο Αγγελακας ηταν και ειναι ανησυχο πνευμα δεν διαφωνω.Τι σχεση εχει αυτο ομως με την τεχνικη πλευρα του ντοκυμαντερ?
ektorass Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^^ Tην γνωμη μου ειπα.Γιατι σε πειραξε?Σεβομαι την αποψη σου.Με επιχειρηματα ανεφερα για ποιο λογο το ντοκυμαντερ-αυτοβιογραφια τουτο ειναι πατατα.Αν θες πες τη γνωμη σου με τεχνικα στοιχεια και οχι με στιχους.Με το οτι ο Αγγελακας ηταν και ειναι ανησυχο πνευμα δεν διαφωνω.Τι σχεση εχει αυτο ομως με την τεχνικη πλευρα του ντοκυμαντερ? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TkbObhDOSHA[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.