markelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν ήξερα σε ποιο section να το βάλω, το βάζω εδώ πιο πολύ επειδή αφορά σε ανοιχτό λογισμικό. Δωρεάν 6μηνο σεμινάριο web programming από 2 προπτυχιακούς φοιτητές της ΣΗΜΜΥ http://web-seminar.softlab.ntua.gr/ http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=13242 Οι διαλέξεις βιντεοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες online μετά από κάθε συνάντηση μαζί με τις αντίστοιχες διαφάνειες. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και ελεύθερο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, ανεξαρτήτως ηλικίας και ιδιότητας. Για την παρακολούθηση δεν απαιτείται εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Άπειρα μπράβο στα παιδιά. Και είναι μάλιστα στο 2-3 έτος! Διαβάστε το thread στο forum τους, σε κάποιο ποστ λένε τι γνώσεις και εμπειρία έχουν πάνω στο αντικείμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο κι από μένα. Καλή επιτυχία στους οργανωτές. πολύ ψαρωτική η θάλασσα! (στο βυθό λέει "πίσω στην επιφάνεια" ) bookmarked και θα παρακολουθήσω σίγουρα τα βίντεο απ'τις παρουσιάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορούμε να τις κατεβάσουμε;Θα είναι αποθηκευμένα τα video κάπου ή θα πρέπει να το παρακολουθούμε live; Εύγε πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να παρευρεθώ. Δυστυχώς η πρωτεύουσα μου πέφτει λίγο μακριά, είναι και δύο φορές την εβδομάδα... οπότε δεν. Τα videos θα τα παρακολουθήσω φυσικά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία όμως. Μακάρι να δούμε κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα με ενδιέφερε σε περίπτωση που μπουν και σε πιο βαθιά νερά μιας και έχω ασχοληθεί και έχω κάποιες γνώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλή προσπάθεια.Εγώ θα παω Παρασκευή γιατί ενδιαφέρομαι... P.S Είμαι πληροφορική τει αθήνας και δεν έχω ιδέα πως ερχόμαστε εκεί.Markelo μπορείς να μου στείλεις pm ποιο λεωφορείο παίρνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ωραία πράματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλή προσπάθεια.Εγώ θα παω Παρασκευή γιατί ενδιαφέρομαι... P.S Είμαι πληροφορική τει αθήνας και δεν έχω ιδέα πως ερχόμαστε εκεί.Markelo μπορείς να μου στείλεις pm ποιο λεωφορείο παίρνουμε? Στο site υπάρχει χάρτης μου φαίνεται. Εν ολίγοις, κατεβαίνεις μετρό κατεχάκη και παίρνεις το 242 από τη στάση απέναντι του δρόμου όπως βγαίνεις από τις σκάλες. Μόλις περάσει το λεωφορείο την πύλη, πατάς κουμπάκι και κατεβαίνεις στην πρώτη στάση. Πας λίγο πίσω και ακολουθείς τον πλακόστρωτο δρόμο. Κάποια στιγμή συναντάς τα νέα κτίρια της ΣΗΜΜΥ στο αριστερό σου χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller44 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αυτά ειναι ...:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μπραβο ρε παίδες... Ανεβάστε video και σημειώσεις και για εμας που είμαστε μακριά και θα το χασουμε... Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά εγώ πήγα στο Σεμινάριο και το παιδί που το έκανε ήταν πολύ καλός!Πολύ διαβασμένος με μεταδότικοτητα και μια καλή δόση χιούμορ Αν και ήταν το πρώτο σεμινάριο σεμινάριο και έκανε τα βασικά html και εξήγησε διαφορές περιεχομένου/μορφοποίησης που ήταν γνωστά σε μένα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και προτείνω σε όσους είχαν αμφιβολίες να έρθουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 κάτω κάτω λέει: Οι διαλέξεις βιντεοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες online μετά από κάθε συνάντηση μαζί με τις αντίστοιχες διαφάνειες. οι διαφάνειες του πρώτου μαθήματος είναι διαθέσιμες. όποιος καταλάβει ότι πρόσθεσαν και το βίντεο ας μας ενημερώσει παρακαλώ. [εδιτ] @ xania4ever: ωχ ισοπαλία στα posts! [/εδιτ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Από ότι ακούστηκε, τα βίντεος θα ανεβαίνουν μετά από 5-6 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.