Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop κάτω από 800€ για HTPC!

KalamarGiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ασυζητητί όταν μιλάμε για ματρόσκες...

Απο που φενεται αυτο,θα ηθελα πολυ να το μαθω?

Tι εχει η ati περισσοτερο απο την nvidia και τις καθηστουν πιο ικανες/καλυτερες για home cinema HD?

Δημοσ.
Απο που φενεται αυτο,θα ηθελα πολυ να το μαθω?

Tι εχει η ati περισσοτερο απο την nvidia και τις καθηστουν πιο ικανες/καλυτερες για home cinema HD?

ναι σε ποιότητα εικόνας, διάβασε τα διάφορα reviews από anandtech

Δημοσ.

Δλδ η HD 5650m θα εχει καλυτερη εικονα σε home cinema HD απο την gt425m?

Οκ,τοτε θα κανω ενα τεστ με την δικη μου gts360m(dx10.1) και την hd 5730m(dx11) του συγκατοικου μου!

Tουλαχιστων να το δω με τα ιδια μου τα ματια και οχι απο διαφορα reviews,αυτην την περιβοητη υπεροχη!

Δημοσ.
Δλδ η HD 5650m θα εχει καλυτερη εικονα σε home cinema HD απο την gt425m?

Οκ,τοτε θα κανω ενα τεστ με την δικη μου gts360m(dx10.1) και την hd 5730m(dx11) του συγκατοικου μου!

Tουλαχιστων να το δω με τα ιδια μου τα ματια και οχι απο διαφορα reviews,αυτην την περιβοητη υπεροχη!

:) yeap, Βασικά είναι κυρίως θέμα drivers. 'Όπως αναφέρουν μάλιστα και στο τελευταίο review της desktop 430

We always hate to rely so much on a single benchmark, but at this point HQV 2 provides the best tests we can get our hands on, so we can’t ignore the results. Certainly the GT 430 is a step up from the likes of Intel’s GMA, however the Radeon 5570 has an even bigger advantage over the GT 430. If image quality absolutely matters to you, then the Radeon 5570 is definitely the card to get for the time being until NVIDIA can spend more time on improving the video capabilities of their drivers.

κι γενικά στα av sites αναφέρουν τις ati σαν καλύτερη λύση γι αυτό

Δημοσ.

Μπορουμε,ομως να θεωρισουμε,οτι αυτα τα δεδομενα,ισχυουν και για τις mobile gpu?

Δε μπορω να αμφισβητησω,τιποτα απο τα λεγομενα σας,γιατι απλα δεν ειχα/εχω την εμπειρια σ'αυτο το θεμα.

Μπορω ομως να αμφισβητησω,για παραδειγμα,οτι οι ι7 δεν ειναι σε ολα τα λαπτοπ ζεστοι,οπως λενε οι αναφορες πολλων και πολυ αξιολογων site,γιατι απλα σ'αυτο το θεμα εχω τη δικη μου εμπειρια,που το ανατρεπει!

Μενει να το δω στην πραξη και θα το συζητησουμε ξανα!;)

Υ.Γ Αν υπαρξει,σαφης διαφορα στη ποιοτητα του hd,υπερ τις ati(ή της nvidia),εννοειται οτι δε θα παραλειψω να το αναφερω!

Δημοσ.

τι να σου πω κι εγώ δεν το ήξερα μέχρι πριν λίγο καιρό, που έψαξα κάρτα για το HTPC ενός φίλου (ψηνόμουν να του προτείνω την 450 λόγο CUDA kai HDMI 1.4) αλλά είδα ότι παντού έλεγαν αυτό το πράγμα για την ποιότητα εικόνας. Προσωπικά δεν έχω κάνει σύγκριση, μιας και τελευταία 5 χρόνια έχω ATI.

Δημοσ.

Δε ειμαι πολυ των HD ,γι'αυτο δε το εψαξα ιδιετερα!

Τωρα μενει να επιστρεψει ο φιλος με τον projector,για να μπορεσουμε να κανουμε την συγκριση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...