Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop κάτω από 800€ για HTPC!

KalamarGiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πάνω σε όλα αυτά το ομολογουμένως εκπληκτικά

έρχεται ο άλλος και σου δείχνει το mac book του και πετάς το δικό σου από το

παράθυρο ....:lol:

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ή αυτος(με το Mac book),τα λεφτα του...!

Δημοσ.

Ή αυτος(με το Mac book),τα λεφτα του...!

Δημοσ.

υποτίθεται ότι λαμβάνεις μια στρατηγική απόφαση αν θα ασχοληθείς με τον κόσμο της apple ή όχι...το ξέρω ότι υποτίθεται ότι είναι καταπληκτικά, για επαγγελματίες γραφίστες κτλ... αλλά εμένα το μόνο που δεν με απασχολεί είναι να αρχίσω να μαθαίνω άλλο λειτουργικό. με γεια τους τα παιδιά που τα έχουν , καθόλου δεν με απασχολεί.

κι αν υποτίθεται ότι είναι user friendly να πω μόνο πως για ένα σκατούλι ipod που μου χαρίσανε παιδευόμουν με το πρόγραμμα μέρες για να το γεμίσω mp3. ...αν πρέπει να μπω σε άλλη λογική να το βράσω το ισχυρότερο που δεν κολλάει κτλ.

τη δουλειά μου θα την κάνω άριστα με το sony!

-------------

το οποίο παρεπιπτώντος έφτασε στα χέρια μας στο αμερικα. με γειες! άντε και λίγες μέρες ακόμα για τα μέρη μας...

Δημοσ.

υποτίθεται ότι λαμβάνεις μια στρατηγική απόφαση αν θα ασχοληθείς με τον κόσμο της apple ή όχι...το ξέρω ότι υποτίθεται ότι είναι καταπληκτικά, για επαγγελματίες γραφίστες κτλ... αλλά εμένα το μόνο που δεν με απασχολεί είναι να αρχίσω να μαθαίνω άλλο λειτουργικό. με γεια τους τα παιδιά που τα έχουν , καθόλου δεν με απασχολεί.

κι αν υποτίθεται ότι είναι user friendly να πω μόνο πως για ένα σκατούλι ipod που μου χαρίσανε παιδευόμουν με το πρόγραμμα μέρες για να το γεμίσω mp3. ...αν πρέπει να μπω σε άλλη λογική να το βράσω το ισχυρότερο που δεν κολλάει κτλ.

τη δουλειά μου θα την κάνω άριστα με το sony!

-------------

το οποίο παρεπιπτώντος έφτασε στα χέρια μας στο αμερικα. με γειες! άντε και λίγες μέρες ακόμα για τα μέρη μας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο το sonystyle τλκ τo παρηγγειλες?

ειχα κοιταξει κ γω να το κανω ετσι αρχες του μηνα.ειχα συνθεσει ενα δικο μ για πλακα γυρω στα 1000$ αλλα δν εκανα παραγγελια γτ δν ηξερα πολλες λεπτομερειες......

για πες μου εχεις προπληρωσει με πιστωτικη?

για Ελλαδα υπαρχει εξτρα χρεωση?

και απο εγγυηση τι ισχυει?

Δημοσ.

ναι απο κει.

δεν ξερω για την πληρωμή άλλος ανέλαβε εγώ θα τα δώσω εδω. μάλλον πιστωτική.

δεν στέλνουν ελλάδα αυτό είναι το κακό θες καποιον εκει να στο φερει, αν το στειλει υπαρχει κινδυνος να πληρωσεις τελωνείο και να βγει πολλα.ισως οσα εδω αν και δεν το πιστευω

η εγγυηση ή μεταφέρεται με μεταβίβαση στο όνομά σου ή είναι international, πάντως είναι ενα χρονο και ισχύει...

Δημοσ.

pww δεν γίνεται να t στείλουν ελλάδα κατευθείαν?

δηλαδή πρέπει να έχw κάποιον δικό mου που μένει αμερική και ύστερα να μου το φέρει ελλάδα??τότε ζητω που καήκαμε .....

k πάνω pou είχα αρχίσει na ψήνομαι για vaio από sonystyle...

Δημοσ.

αν ρωτάτε εμένα ναι το μηχανάκι έρχεται σιγα σιγά , το περιμένω σε καμιά βδομάδα...:-)

τώρα το νέο project είναι να βρω κάτι πολύ αξιοπρεπές, lap ως 3ετίας σε καλή κατάσταση και ως 300€ να πάρω για την καλή μου για χρήση internet (γιατί αλλιώς το vaio δεν θα το βλέπω και πολύ...)

Για να μαζέψω το ποσό θυσιάζω το vivaz μου 220€ ενώ είναι σε τέλεια κατάσταση σαν καινούριο(7 μηνών συσκευή)... (δυστυχώς το site δεν με άφησε να ανοίξω αγγελία)

Δημοσ.

φίλε μου στη θέση σου,(και αφού θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία), θα έδινα 840€ και θα έφτιαχνα ένα custom στις 16.4" , με δώρο το bluray...4 core /425 gpu + φωτιζόμενο πληκτρολόγιο...Η 15" σειρά είναι η μόνη σειρά που δεν έχει κάποια προσφορά στο site, για αυτό σου έκαναν έξτρα έκπτωση...

Οπως και να έχει καλώς να έρθει και σε ζηλεύω χαχαχααα :-P

bs

Δημοσ.

το διάβασες το νήμα από την αρχή; τα 16αρια έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ναι, επίσης 1 usb 3.0 , αλλά και i7 που σε κανένα laptop δεν καταφέρνουν παρά να ψήνονται κυριολεκτικά...

συνειδητά διάλεξα τον i5 στα 2,53 που συχνά είναι γρηγορότερος από τον i7 και δεν ζεσταίνεται τόσο...

τέλος δεν παίζω games για να χρειαστώ τις περισσότερες ίντσες οθόνης, ενώ και η ανάλυση της 16,4 ήταν μικρότερη της 1920*1080 που πήρα εγώ (δώρο) . Η δε φορητότητα χειρότερη λόγω βάρους και όγκου, συν ότι θες άλλη θήκη μεταφοράς!

το blu-ray το βάζεις όποτε θες στο μέλλον...αν χρειαστεί ποτέ γιατί ήδη ξεπεράστηκε το πρότυπο από τα downloads...

ακόμη δεν συγκρίνεται σε απόδοση home cinema HD που θέλω εγώ η ΑΤΙ με την Nvidia...

να μην βιαζόμαστε καμιά φορά ε; ...άσε που αν πούμε ότι έχεις δίκιο, κατόπιν εορτής μόνο να στενοχωρήσεις τον κάτοχο γίνεται. το σωστό είναι να λέμε γνώμες μέχρι την αγορά, μετά ότι κι αν διαλέξε κάποιος κι ας διαφωνούμε πρέπει να λέμε καλορίζικο...B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...