LeoNaXe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 είναι αυτή η υλοποίηση απο θερμοκρασίες είναι μια χαρά
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 σκέψου το και αλλιώς, και μεταχειρισμένη τόσο θα την έβρισκες... (εγώ τουλάχιστον πιο κάτω δεν την δίνω..) βέβαια απο μένα και τον καθένα θα είχες μια άποψη του πώς χρησιμοποιήθηκε.. εμένα π.χ πάνω απο 60c δεν έχει φτάσει ποτέ .. αλλα κοροιδία να την πουλάνε έτσι ύπουλα.... γράψτο το ***μένο στο site.. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ.. το θέμα είναι αν σου χαλάσει ποτέ να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να μην σου πούνε πάρε κάτι απο εμάς ανγκαστικά.. πράγμα που χλωμό το κόβω.
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ( ...το 70@furmark είναι μια χαρά indeed και το 2χρόνια είναι αρκετά καθησυχαστικό... )
LeoNaXe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 οκ μάγκες σας ευχαριστώ. μέχρι την παρασκευή θα μου έρθουν ENERMAX ECO80+ και ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO rev2. τότε όταν τα βάλω θα χρειαστώ την βοήθειά σας να ανεβάσω τον επεξεργαστή αρκετά γιατί μου έβγαζαν πρόβλημα οι μνήμες γιατί ανέβαιναν και αυτές αυτόματα και δεν το σηκώναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.