LeoNaXe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 σήμερα παρέλαβα μια κάρτα γραφικών ΑΤΙ4890 απο πλαίσιο που ηταν σε προσφορές και σε BULK εκδόσεις και μου ήρθε μεταχειρισμένη. παίρνω τηλέφωνο στο πλαίσιο και μου λένε ότι πρέπει να επιστρέψω την κάρτα για να την επιβεβαιώσουν ότι είναι όντος μεταχειρισμένη και άμα είναι θα κάνουνε αντικατάσταση. τους λέω ότι αυτό το προϊόν δεν το έχουν πλέον και μου λένε ότι θα μου δώσουν κάτι αντίστοιχο. τώρα δεν ξέρω τί να κάνω, υπάρχει έτσι και αλιός εγγύηση 2 χρόνια και λέω να την κρατήσω γιατί άμα το επιστρέψω ξέρω ότι θα μου πούν μαλακίες και στο τέλος το μπ..... εγώ θα το πάρω. την έχω βάλει την κάρτα και δουλεύει μια χαρά απλά θέλω να μου πείτε κανένα πρόγραμμα που να ελέγξει πλήρως την κάρτα για τυχόν σφάλματα και προβλήματα
LeoNaXe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή με το furmark πόσο να το αφήσω?, και άμα υπάρξει πρόβλημα θα το βγάλει?
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Τσέκαρε θερμοκρασίες και αν πετάει artifacts. Άσ' το 5-10 λεπτά ας πούμε.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 στα νορμαλ 5.10 λεπτά ή να βάλω και extreme burning και αυτά τα τικ που έχει για επιλογή? ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ---------- MSAA samples να το βάλω στο full ?
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Τι να σου πω, δοκίμασε με διάφορους τρόπους να δούμε.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 έκανα για 8μηση λεπτά σε ανάλυση 1920χ1200 και έβγαλε μέχρι το 3ο λεπτό της 70~ βαθμούς και μέχρι να το κλείσω εκεί παρέμεινε. τίποτα άλλο μπορώ να κάνω για να ελέγξω?
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ν' αρχίσεις να τη δουλεύεις; Απ' την αρχή έπρεπε να ξέρεις ότι οι πιθανότητες να σου έρθει μεταχειρισμένη (έστω και ελάχιστα) είναι συντριπτικές. Δεν έχω υπόψη μου bulk κάρτες γραφικών σε άλλη περίπτωση. Τώρα το πώς θα «επιβεβαίωναν» ότι είναι μεταχειρισμένη, δεν το καταλαβαίνω. Λες και δε θα μπορούσες εσύ να τη βγάλεις απ' το σακουλάκι.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 μα έχει σκόνη πάνω του η κάρτα γραφικών, φένετε ότι είναι μεταχειρισμένη. πρέπει να την είχαν πάνω σε υπολογιστή εκθεσιακό
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, απ' τη στιγμή που έχεις εγγύηση για 2 χρόνια καλά είσαι. Σε ποια τιμή κόπηκε η απόδειξη;
LeoNaXe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 όσο την πείρα, 90 ευρά μπορείς να απαντήσεις στο πμ που σου έστειλα? ---------- Προσθήκη 06-10-2010 στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 05-10-2010 στις 20:57 ---------- το έκανα με το FurMark για 20 λεπτά μαζί με τα τικ, 8X MSAA και δεν μου έβγαλε κανένα artifact και δεν ξεπέρασε τούς 70C. ΚΑΛΆ ΕΊΝΑΙ?
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλά, η ψύξη της μετράει. Έχεις κι εγγύηση, κομπλέ είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.