Προς το περιεχόμενο

Core 2 Quad η i5?

sistah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στα ελεγα... ;)

Ναι, που να μην μου τα ελεγες..!

Να φυγεις απο το thread μου γρουσουζη.

Ξουτ Ξουτ! :P

Οχι κατσε

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή το δικό μου δεν πουλιέται? :P

Τι λέτε βρε παιδιά, ποιος έχει CPU και δεν το έχει κλοκάρει? Εκτός και αν πέσετε σε κανέναν φαρμακοποιό ή κάτι τέτοιο... :P

Μάλιστα αν πάρεις από κάποιον που ασχολείται με OC δεν είναι να φοβάσαι τόσο...

παρα πολλοι δεν εχουν κλοκαρει, ισως οι περισσοτεροι..

μαλιστα υπαρχουν παρα πολλοι που αγοραζουν μητρικες τυπου rampage extreme και ud6 τα εχουν τελειως στοκ..

εχω βαρεθει να προσπαθω να πεισω μερικους να ανεβασουμε τη cpu τους και ολο ακουω τις ιδιες ατακες:

"ρε συ φοβαμαι" , "αν εχω αναγκη στο μελλον θα δουμε προς το παρον η ταχυτητα μου ειναι αρκετη και με καλυπτει" και αλλα τετοια..

και δε διαφωνω με αυτη τη λογικη (γουστα ειναι αυτα) , αλλα τη μητρικη των 300 ευρω τι σκατα τι πηρες...

Δημοσ.

κανεις ουσιαστικα δεν αγοραζει με βαση τις (πραγματικες ) αναγκες του, αλλα καποια πραγματα ειναι περα απο καθε λογικη

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραίο θα ήταν ένα Poll.

δεν χρειάζεται poll για να καταλάβει κάποιο ότι οι overclockers είναι μειονότητα, μόνο το ποσοστό που έχουν οι Core i 3/5/7 στο μερίδιο αγοράς της Intel να δεις καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά...

όσο για το poll σε τεχνολογικό forum είσαι, αναμενόμενο να μην είναι αντιπροσωπευτικά τα αποτελέσματα...

Δημοσ.
όσο για το poll σε τεχνολογικό forum είσαι, αναμενόμενο να μην είναι αντιπροσωπευτικά τα αποτελέσματα...

Μα για εμάς μιλάμε. :-)

Επίσης το ότι δεν έχουν Core i, δεν σημαίνει ότι όσοι είναι με παλαιότερους CPU δεν κλοκάρουν, imo.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως σε σχέση με τους registered users του forum μην περιμένεις καν 10%, με τους active είναι άλλο θέμα...

Δημοσ.
δεν χρειάζεται poll για να καταλάβει κάποιο ότι οι overclockers είναι μειονότητα, μόνο το ποσοστό που έχουν οι Core i 3/5/7 στο μερίδιο αγοράς της Intel να δεις καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά......

Εγώ πάντως που έχω τον Intel i5-750 δεν τον πήρα για overclocking γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με games.

Μόνο με σερφάρισμα ασχολούμαι και τον έχω "τσιμπήσει" ελάχιστα. Τον έχω μονίμως στα 3,2Ghz. Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα.

(Τον έχω πάει για δοκιμή και στα 4,3Ghz).

Δημοσ.
Εγώ πάντως που έχω τον Intel i5-750 δεν τον πήρα για overclocking γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με games.

Μόνο με σερφάρισμα ασχολούμαι και τον έχω "τσιμπήσει" ελάχιστα. Τον έχω μονίμως στα 3,2Ghz. Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα.

Ρέι να πιούμε κανά καφέ πρώτα και μετά τα λέτε αυτά :lol::lol:

Δημοσ.

υπαρχει τεραστια περιπτωση χωρις να χρειαστει να πειραξεις πολλα να εχεις τα 3600+

εγω με λιγοτερο απο το ρευμα που δινει το extreme memory profile στις gigabyte (1.24 full load νομιζω) ειμαι εκει που ειμαι

θα μπορουσες να πας στα 3.8 αφηνοντας τις μνημες σου στα 1600

Δημοσ.
υπαρχει τεραστια περιπτωση χωρις να χρειαστει να πειραξεις πολλα να εχεις τα 3600+

εγω με λιγοτερο απο το ρευμα που δινει το extreme memory profile στις gigabyte (1.24 full load νομιζω) ειμαι εκει που ειμαι

θα μπορουσες να πας στα 3.8 αφηνοντας τις μνημες σου στα 1600

Αφού το PC το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα. Για τίποτε άλλο.

Τι να τα κάνω τα 3,8Ghz;

Γι' αυτό τον έχω αφήσει και μόνιμα από τότε που τον αγόρασα στα 3,2Ghz.

ste5.png

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά το ερώτημα δεν είναι τι να κάνεις τα 3.8ghz αλλά τι να κάνεις τον Core i5 750 αφού κάνεις μόνο browsing στο pc...

πεταμένα λεφτά? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...