sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 στα ελεγα... Ναι, που να μην μου τα ελεγες..! Να φυγεις απο το thread μου γρουσουζη. Ξουτ Ξουτ! Οχι κατσε
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή το δικό μου δεν πουλιέται? Τι λέτε βρε παιδιά, ποιος έχει CPU και δεν το έχει κλοκάρει? Εκτός και αν πέσετε σε κανέναν φαρμακοποιό ή κάτι τέτοιο... Μάλιστα αν πάρεις από κάποιον που ασχολείται με OC δεν είναι να φοβάσαι τόσο... παρα πολλοι δεν εχουν κλοκαρει, ισως οι περισσοτεροι.. μαλιστα υπαρχουν παρα πολλοι που αγοραζουν μητρικες τυπου rampage extreme και ud6 τα εχουν τελειως στοκ.. εχω βαρεθει να προσπαθω να πεισω μερικους να ανεβασουμε τη cpu τους και ολο ακουω τις ιδιες ατακες: "ρε συ φοβαμαι" , "αν εχω αναγκη στο μελλον θα δουμε προς το παρον η ταχυτητα μου ειναι αρκετη και με καλυπτει" και αλλα τετοια.. και δε διαφωνω με αυτη τη λογικη (γουστα ειναι αυτα) , αλλα τη μητρικη των 300 ευρω τι σκατα τι πηρες...
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Χεχε, λες και αγοράζουν όλοι βάσει των αναγκών τους :Ρ
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παρα πολλοι δεν εχουν κλοκαρει, ισως οι περισσοτεροι.. Ωραίο θα ήταν ένα Poll.
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 κανεις ουσιαστικα δεν αγοραζει με βαση τις (πραγματικες ) αναγκες του, αλλα καποια πραγματα ειναι περα απο καθε λογικη
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Έχω δει Striker Extreme σε υπολογιστή καθηγήτριας ενός επαρχιακού Τ.Ε.Ι. :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο θα ήταν ένα Poll. δεν χρειάζεται poll για να καταλάβει κάποιο ότι οι overclockers είναι μειονότητα, μόνο το ποσοστό που έχουν οι Core i 3/5/7 στο μερίδιο αγοράς της Intel να δεις καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά... όσο για το poll σε τεχνολογικό forum είσαι, αναμενόμενο να μην είναι αντιπροσωπευτικά τα αποτελέσματα...
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 όσο για το poll σε τεχνολογικό forum είσαι, αναμενόμενο να μην είναι αντιπροσωπευτικά τα αποτελέσματα... Μα για εμάς μιλάμε. Επίσης το ότι δεν έχουν Core i, δεν σημαίνει ότι όσοι είναι με παλαιότερους CPU δεν κλοκάρουν, imo.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 πάντως σε σχέση με τους registered users του forum μην περιμένεις καν 10%, με τους active είναι άλλο θέμα...
popeye68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 δεν χρειάζεται poll για να καταλάβει κάποιο ότι οι overclockers είναι μειονότητα, μόνο το ποσοστό που έχουν οι Core i 3/5/7 στο μερίδιο αγοράς της Intel να δεις καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά...... Εγώ πάντως που έχω τον Intel i5-750 δεν τον πήρα για overclocking γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με games. Μόνο με σερφάρισμα ασχολούμαι και τον έχω "τσιμπήσει" ελάχιστα. Τον έχω μονίμως στα 3,2Ghz. Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα. (Τον έχω πάει για δοκιμή και στα 4,3Ghz).
pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως που έχω τον Intel i5-750 δεν τον πήρα για overclocking γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με games.Μόνο με σερφάρισμα ασχολούμαι και τον έχω "τσιμπήσει" ελάχιστα. Τον έχω μονίμως στα 3,2Ghz. Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα. (Τον έχω πάει για δοκιμή και στα 4,3Ghz). Ρέι να πιούμε κανά καφέ πρώτα και μετά τα λέτε αυτά :lol:
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι, ενω αυτό: Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα. :Ρ
qsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως που έχω τον Intel i5-750 δεν τον πήρα για overclocking γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με games.Μόνο με σερφάρισμα ασχολούμαι και τον έχω "τσιμπήσει" ελάχιστα. Τον έχω μονίμως στα 3,2Ghz. Δεν τον κατεβάζω ποτέ. Έτσι για να είναι πιο άνετο το μηχάνημα. (Τον έχω πάει για δοκιμή και στα 4,3Ghz). υπαρχει τεραστια περιπτωση χωρις να χρειαστει να πειραξεις πολλα να εχεις τα 3600+ εγω με λιγοτερο απο το ρευμα που δινει το extreme memory profile στις gigabyte (1.24 full load νομιζω) ειμαι εκει που ειμαι θα μπορουσες να πας στα 3.8 αφηνοντας τις μνημες σου στα 1600
popeye68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει τεραστια περιπτωση χωρις να χρειαστει να πειραξεις πολλα να εχεις τα 3600+ εγω με λιγοτερο απο το ρευμα που δινει το extreme memory profile στις gigabyte (1.24 full load νομιζω) ειμαι εκει που ειμαι θα μπορουσες να πας στα 3.8 αφηνοντας τις μνημες σου στα 1600 Αφού το PC το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα. Για τίποτε άλλο. Τι να τα κάνω τα 3,8Ghz; Γι' αυτό τον έχω αφήσει και μόνιμα από τότε που τον αγόρασα στα 3,2Ghz.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 βασικά το ερώτημα δεν είναι τι να κάνεις τα 3.8ghz αλλά τι να κάνεις τον Core i5 750 αφού κάνεις μόνο browsing στο pc... πεταμένα λεφτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.