makistsia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γεια σας.εχω προβλιμα με τον η/υ.ειχα πατησει τερματισμο κ οσο εκλεινε εκανε καποιεσ ενημερωσεις.εκεινη την στιγμη καταλαθος πειραξε καποιος την μπριζα κ εκλεισε πριν τερματιστει κανονικα!οταν πηγα να τον ξανανοιξω,ανοιγε μεχρι το σημειο που φορτωνουν τα windows xp κ συνεχιζε να φορτωνει κολλημενο εκει!ετσι αναγκαστικα κ ξαναεκανα εγκατασταση τα windows xp απο το cd.τωρα λειτουργει ο η/υ αλλα εχω χασει ολα τα αρχεια που βρισκοταν στον προηγουμενο χρηστη πριν ξανακανω τν εγκατασταση.τα αρχεια ειναι στον σκληρο αλλα δεν ξερω πως να τα βρω.αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!ευχαριστω!
SpirosLouis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Προσπάθησε με ένα Live CD των linux. (http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download)
slvsnt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 πού ξέρεις ότι όντως είναι στο σκληρό; μήπως έκανες format και τα έχασες;
SpirosLouis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Επίσης θυμήθηκα ότι μπορεί η νέα εγκατάσταση να δημιούργησε ένα φάκελο στο c: που λέγετε oldwindows. Αν όντος υπάρχει αυτός ψάξε εκεί μέσα.
makistsia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 πού ξέρεις ότι όντως είναι στο σκληρό;μήπως έκανες format και τα έχασες; οχι δεν εκανα format απλα ξανα εκανα εγκατασταση τον φακελο των windows.ξερω οτι ειναι μεσα γιατι 1ον: βλεπω την χωρητηκοτητα στον σκληρο κ 2ον:οταν παω στον σκληρο -> documents and settings -> εκει βρισκονται οι χρηστες administrator κλτ.εκει βρισκονται κ οι δυο χρηστες που ειχα πριν ξανακανω την εγκατασταση.στον ενα απο τουσ δυο εχω προσβαση κανονικα κ εχω βρει τα αρχεια που ειχα μεσα,στον αλλο ομωσ δεν εχω προσβαση μαλλον επειδη ειχα κωδικο κ τωρα δεν ξερω πως να τον ανοιξω ---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- Επίσης θυμήθηκα ότι μπορεί η νέα εγκατάσταση να δημιούργησε ένα φάκελο στο c: που λέγετε oldwindows. Αν όντος υπάρχει αυτός ψάξε εκεί μέσα. οχι δεν υπαρχει.οι χρηστες των προηγουμενων windows ειναι στον c:documents and settings.ειχα δυο χρηστες.ο ενας που δεν ειχε κωδικο ανοιγει κανονικα ο φακελος του.ο αλλος που ειχε κωδικο δεν ανοιγει κ σ 'αυτον εχω τα περισσοτερα αρχεια.οταν προσπαθω να μπω μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα
SpirosLouis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Προσπάθησε να μπείς με εξερέυνηση.(δεξί κλικ εξερεύνηνση)
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κ εχω βρει τα αρχεια που ειχα μεσα Και είσαι βέβαιος πως η πλειονότητα αυτών είναι λειτουργική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.