Atapia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το δεκεμβρη θα γυρισει ο αδερφος μου απο Αμερικη και σκεφτομουν να μου φερει ενα imac 27'' το κουτι του απ'οτι μου ειπε ειναι αυτο και θα εχει και μια βαλιτσα λετε να του βγαλουν κανα προβλημα στο αεροδρομιο; Θα πει οτι ειναι ο προσωπικος του υπολογιστης
Whiteyez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=400271
Atapia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει μια σημαντικη διαφορα στην περιπτωση την δικη μου. Το Imac θα το αγορασει μια φιλη του που ειναι δασκαλα και εχει 20% discount απο applestore αμερικης και σκεφτομαστε να του κανει μια εγγραφη μεταπωληση και καλα "200-300 euro" που στο τρελωνειο θα δειξει αυτο το χαρτι..Τι λετε;
Whiteyez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πιστεύεις ότι είναι τόσο βλάκες στα τελωνεία;
Atapia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Και πως θα αποδειξουν το αντιθετο εφοσον θα υπαρχει εγγραφη μεταπωληση που θα μπορει να λεει ανταλασεται imac 24 με imac 27'' + 300 euro διαφορα.. Νομιζω οτι θα ειναι απολυτα καλλυμενος ετσι.. Οτι πηγε δηλαδη αγορασε ενα Imac 24 εκει και τον ανταλαξε με εναν 27'' και πληρωσε μονο 300 ευρο
Whiteyez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ε ας το κάνει τότε και να μας πείς τα αποτελέσματα, θα ενδιέφερε πολλούς πιστεύω.
Palp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν τελωνειακοί που κάνουν 20-30 χρόνια αυτή την δουλεια, πραγματικά τα έχουν δει όλα - όσα κόλπα σκεφτόμαστε εμείς και 1000 άλλα που δεν περνάνε από το μυαλό μας. Αν σε σταματήσουν τότε θα πληρώσεις ότι θεωρήσουν αυτοί σωστό ότι πρέπει να πληρώσεις. Δεν χρειάζετε να αποδείξουν τίποτα, θα χρεώσουν μία εμπορική αξία και θα πληρώσεις το ΦΠΑ + τα έξοδα του εκτελωνισμού.
Angeldust Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Από Λονδίνο λετε να βοηθησει; Για να βοηθήσει θα πρέπει να κάνεις check-in ΜΟΝΟ για Λονδίνο και να βγάλεις τις αποσκευές εκεί. Μπορείς να το κάνεις αλλά: α) Θα περάσεις τελωνείο εκεί β) Μπορει να μη προλαβαίνεις αν η επόμενη πτήση για Ελλάδα είναι πχ μετά απο μισή η μία ώρα.
Atapia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το εισητηριο θα ειναι για Ελλαδα μεσο Λονδινου Επισης ο bro μου ειπε πως χωραει ανετα στην βαλιτσα του το κουτι του imac οποτε
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Συγγνώμη αν εγώ πάω Αγγλία. Μείνω εκεί για έναν χρόνο και αγοράσω έναν iMac και μετά γυρίσω πίσω στην Αθήνα, μαζί με τα ρούχα μου, το κινητό μου, 2-3 κατσαρολικά και τον iMac μου, θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο για τον iMac?
Whiteyez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το έχουμε πεί εκατομμύρια φορές, εντός Ε.Ε δεν περνάς τελωνείο.
Thresher Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το έχουμε πεί εκατομμύρια φορές, εντός Ε.Ε δεν περνάς τελωνείο. Ακριβώς. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.