DJFANIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 GIA XARA KE PALI.THELO OLA TA CD APO TO FAME STORY.PU THA TA BRO GIA KATEBASMA?FANIS
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Μπορείς να τα βρεις www.pareoula.com ή www.thalasa.com Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξαναπεί για το FameStory; Anyway. Α, προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία.
wOOzY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Φίλε DJ_XLR8,αν τα κατεβάσω μετά πως μπορώ να ενώσω τα .rar;Δημήτρης. P.S:Δεν μιλάω μόνο για του Fame Story,δεν με νοιάζει και πολύ εξάλλου,μιλάω για τα υπόλοιπα.Δημήτρης.
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Κοίταξε, αφού κατεβάσεις τα αρχεία rar θα τρέξεις ένα ένα με το WinRAR. Τα rar είναι όπως τα zip. Τι εννοείς να τα ενώσεις; Αν είναι κομμάτια απο album τότε κάνε όπως σου είπα επάνω extract. Εξαρτάτει όμως αυτό απο τον τρόπο που έκανε το rar ο χρήστης. Υπάρχει η δυνατότητα να τρέξεις μόνο ένα αρχείο exe που θα κάνει τα υπόλοιπα αρχεία extract στο φάκελο που θες χωρίς να τα κάνεις ένα ένα. Αν δε σου απάντησα κάνε πάλι post αλλά θα απαντήσω πάλι αύριο το πρωί, σήμερα δε θα είμαι στο PC.
wOOzY Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Είσαι πολύ κατατοπιστικός φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ.Ευτυχώς κατάλαβα με την πρώτη.Δημήτρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.