lion2486 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γειά σας, θέλω να φτιάξω σε php ένα σύστημα με το οποίο ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να κάνει δωρεά ή αγορά με paypal (ίσως και άλλες υπηρεσίες αργότερα) και εγώ όταν επιστρέψει από την πληρωμή να μπορώ να διασφαλίσω ότι έχει πληρώσει και να πράττει ανάλογα η σελίδα... Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο; Είναι εύκολο; τί ασφάλεια θα υπάρχει...;
elefter Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Όλα τα eshop συστήματα υποστηρίζουν Paypal και έχουν έτοιμα module για αυτή την δουλειά, όσο για ασφάλεια (ε άμα κάνουν hacking και την paypal τι να πω...) αρκεί να μην αφήσεις κανένα κενό εσύ με το ζόρι
lion2486 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έψαξα και βρήκα αυτό https://www.paypal-labs.com/integrationwizard/ecpaypal/code.php Το έβαλα με ένα δοκιμαστικό λογαριασμό sandbox αλλά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω κάποια πληρωμή με επιτυχία... Τέλος αν γίνει αυτό, και επιστρέψει στην success page μου, εκεί θα χρησιμοποιώ τις $POST από το paypal με ασφάλεια; Δεν θα μπορεί κάποιος άλλος να μου στείλει μια φόρμα; ---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:45 ---------- Νομίζω πως τα κατάφερα να χρησιμοποιήσω το API του paypal, αλλά έχω μια απορία ακόμα, όταν πάω να εισάγω τα στοιχεία του αγοραστή στο paypal για τη πληρωμή, δεν αναφέρει το ποσό καθόλου στη σελίδα του paypal. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να φαίνεται το ποσό και συνεπώς πιο αξιόπιστο;
lion2486 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έψαξα και βρήκα αυτό https://www.paypal-labs.com/integrationwizard/ecpaypal/code.php Το έβαλα με ένα δοκιμαστικό λογαριασμό sandbox αλλά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω κάποια πληρωμή με επιτυχία... Τέλος αν γίνει αυτό, και επιστρέψει στην success page μου, εκεί θα χρησιμοποιώ τις $POST από το paypal με ασφάλεια; Δεν θα μπορεί κάποιος άλλος να μου στείλει μια φόρμα; ---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:45 ---------- Νομίζω πως τα κατάφερα να χρησιμοποιήσω το API του paypal, αλλά έχω μια απορία ακόμα, όταν πάω να εισάγω τα στοιχεία του αγοραστή στο paypal για τη πληρωμή, δεν αναφέρει το ποσό καθόλου στη σελίδα του paypal. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να φαίνεται το ποσό και συνεπώς πιο αξιόπιστο;
snk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 μερικες φορες το paypal αλλαζει layouts, κοιτα μηπως ειναι πανω πανω και πρεπει να πατησεις πανω σε καποιο βελακι (ajax κολπα) ωστε να κατεβουν οι λεπτομερειες της παραγγελειας.
snk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 μερικες φορες το paypal αλλαζει layouts, κοιτα μηπως ειναι πανω πανω και πρεπει να πατησεις πανω σε καποιο βελακι (ajax κολπα) ωστε να κατεβουν οι λεπτομερειες της παραγγελειας.
lion2486 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 To κοίταξα, έκανα και μια πληρωμή από άλλο api και στο άλλο δούλευε μια χαρά και στο δικό μου ακόμα δεν δείχνει το ποσό στον αγοραστή...
lion2486 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και πάλι εδώ... Κάποια στιγμή νόμιζα πως τα κατάφερα και δούλεψε τελικά, πήγα να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή και πέταγε προβλήματα... Λίγο τα φώτα σας, έχω ψάξει, διαβάσει πολλά, το ένα έχει το ένα πρόβλημα, το άλλο άλλο... Θέλω να στέλνω στο paypal και μετά όταν επιστρέφουν να μπορώ να ελέγξω αν όντως πλήρωσε και να πάρει αμέσως την υπηρεσία... Το σύστημα είναι σε php.
lion2486 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Και πάλι εδώ, τελικά βρήκα χρήσιμο το paypal IPN, αλλά έχω ένα πρόβλημα... μου στέλνει μια χαρά τα στοιχεία, αλλά θέλω να μου στέλνει και κάποιες άλλες παραμέτρους μαζί με τα άλλα, ώστε να μπορώ να ταυτοποιήσω και από το δικό μου cms το χρήστη. Μπορώ να στείλω μεταβλητές POST μαζί με το αίτημά μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.