Προς το περιεχόμενο

media player win 7

JOHNNYHOMEBOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι και δεν μπορω να βρω το λογο που δημιουργηθηκε αυτο...εχω windows 7 ultimate και εδω και 2 μερες δεν μπορω να ανοιξω το media player!παταω για παραδειγμα ενα αρχειο mp3 το οποιο παιζει κανονικοτατα με οποιοδηποτε αλλο προγραμμα αναπαραγωγης πχ gom player, vlc ktl ktl ενω με το media player μου βγαζει μηνυμα "η εκτελεση απο τον διακομιστη απετυχε" μπηκα ως administrator και μολις πατησα media player εκανε εγκαταστσση..θεωρησα οτι ειχε λυθει το προβλημα αλλα συνεχιζει!εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?????βλεπω οτι παει να ξεκινησει η διεργασια αλλα σταματαει!οποτε?για ριχτε ιδεες...thanks εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση ρε παιδια να φταιει το norton?το εχω βαλει εδω και 3 μερες!γενικα δεν εχω καποιο θεμα...ελενξα το firewall του μηπως το κοβει το antivirus ομως τιποτα!

Δημοσ.

Να ξεκινησεις να ΜΗΝ χρησιμοποιεις τον windows media player για οποιαδηποτε δουλεια.

Η εξαρτηση του απο ανουσια πραγματα τον κανει απροβλεπτο. Πχ, για ποιο λογο να πρεπει ενας media player να συνδεθει καπου?

Video players υπαρχουν ενα σωρο, πχ media player classic, vlc, καποιο build του mplayer για windows κλπ

Audio players υπαρχουν ακομα περισσοτεροι, πχ winamp, foobar κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...