Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόλλησα έναν ιό (κλασσικά) από ένα flashaki ενός φίλου μου. Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να τον βγάλω χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έχω βάλει 3 antivirus αλλά και πάλι δεν βγάνει ο αναθεματισμένος !

Απ'ότι φαίνεται ο ιός λέγεται (σύμφωνα με το nod32) win32/Sality.NAR virus. Αυτός λοιπόν ο ιός προσβάλλει όλα τα .exe των σκληρών μου, με αποτέλεσμα να χρειαστώ να ξανακατεβάσω πολλά προγράμματα για να μην τον κολλάω συνέχεια. Ο ιός συνεχίζει να αναπαράγεται ανάμεσα στα αρχεία και τα κάνει infect σιγά σιγά και σταθερά..!

Επίσης, μου κάνει DISABLE το TASK MANAGER και το REGISTRY.

Έχω δοκιμάσει avira - NOD32 - AVG. Αλλά ο ιός επανέρχεται με κάθε repair των windows ή μετά το format. (δεν προλαβαίνω να κάνω install τα antivirus και τον έχω ήδη κολλήσει)

Έχω ψάξει στο ιντερνετ για κάποιο removal tool αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Εχει κολλήσει ποτέ κανείς τον συγκεκριμένο ιό ή κάτι παρόμοιο ώστε να μου πει πως να τον βγάλω μια για πάντα?

Δημοσ.

για να σου κολλαει και μετα το φορματ μηπως εχεις και δευτερο σκληρο στο μηχανημα;

για δοκιμασε με το malwarebytes-antimalware!

Δημοσ.

Ναι έχω 2 σκληρούς στο μηχάνημα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανέφερες το έχω βάλει και αυτό αλλά δεν βρήκε τίποτα σπουδαίο..(και καλά)

Υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο?

Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως.

Δημοσ.

Ωραία. Tο έβαλα και έχει αρχίσει τα scans, έχει βρει πολύ πράμα και λέει σε όλα cured ως τώρα... ευχαριστώ guys.

Χαίρε Insomnia! ;)

Δημοσ.

Στον Sality, πρέπει να βάλεις ένα antivirus που έχει ικανότητες στο heal-disinfect. Τέτοια είναι το kaspersky-norton, αλλά πιο πολύ απο όλα το dr.web.

Αν λοιπόν δεν γίνει με το kaspersky (πιθανότατα θα είσαι οκ), σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο, κατέβασε το dr.web cureit και θα είσαι 100% καθαρός απο τον sality.

Αλλά μάλλον θα είσαι οκ με το kaspersky.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.'Εχει 4 ημέρες που έχω κολλήσει τον ίδιο ιό και δεν βγάζω άκρη έκανα όλα τα βήματα και πάλι τα ίδια.'Οσο για το safe mode δεν μπαίνει...Φορτώνει τα αρχεία και όταν είναι να μπει κάνει επανεκίννηση.Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...