Προς το περιεχόμενο

καλο λαπτοπ.προτασεις

magoofhs25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα καλο λαπτοπ με πολυ καλη καρτα γραφικων γιατι σπαστηκα που δεν μου παιζει καλα το φιφα 11 το λαπτοπακι μου το τοσιμπα α30015d που κατα τ αλλα ειναι μια χαρα.

γενικα θελω μεγαλη ραμ{4?},κανονικη οθονη(15)μεγαλο σκληρο( πανω απο 500γβ)και σχετικα γρηγορο(2.5?).εχετε να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο που εχει παρει τ αυτι σας???

Δημοσ.
Σιγουρα οχι κατι με καρτα γραφικων < hd5650

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=5650

Ποσα χρηματα διαθετεις;

εως 1500 και για κατι εξαιρετικο εως 2000

TOSHIBA SATELLITE A665-11T 3D

κατι τετοιο αλλα καπως πιο οικονομικο..

η καρτα σ αυτο δεν ειναι καλη?

Δημοσ.
εως 1500 και για κατι εξαιρετικο εως 2000

TOSHIBA SATELLITE A665-11T 3D

κατι τετοιο αλλα καπως πιο οικονομικο..

η καρτα σ αυτο δεν ειναι καλη?

Μ'αυτα τα λεφτα περνεις ή θα περνεις,πολυ καλυτερο μηχανημα!

Θα σου προτινα,αν μπορεις να περιμενεις ακομη λιγο,μεχρι να κυκλοφορισουν για τα καλα,οι gt 4xx της nvidia.

Ετσι θα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες,απ'οτι τωρα!

Δημοσ.

προσωπικα θα κοιτουσα κατι σε i5 με turbo φυσικα , 4gb κ τουλαχιστον 5650 . αυτο το πακετο με 15αρη μονιτορ θα παει περιπου στο 800-1100 για κατι πιο ποιοτικο .

Δημοσ.
Μ'αυτα τα λεφτα περνεις ή θα περνεις,πολυ καλυτερο μηχανημα!

Θα σου προτινα,αν μπορεις να περιμενεις ακομη λιγο,μεχρι να κυκλοφορισουν για τα καλα,οι gt 4xx της nvidia.

Ετσι θα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες,απ'οτι τωρα!

www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=asus+i7 . το πρωτο asus αλλα ειναι 17"

προσωπικα θα κοιτουσα κατι σε i5 με turbo φυσικα , 4gb κ τουλαχιστον 5650 . αυτο το πακετο με 15αρη μονιτορ θα παει περιπου στο 800-1100 για κατι πιο ποιοτικο .

παιδες σας ευχαριστω με βοηθατε πολυ

μου καναν μια προσφορα σε τουρμπο χ

με τα εξης στα 1350

NB RAM DDR3 Transcend 4GB Dimm 13 3 3MHz (χ2)

Set NB Turbo-X Flame i7-450

NB CPU Core 17-720QM 1,6GH2 6KB

Set Win 7 Home Prem 32bit Greek/Eng OEI^

Turbo-X (κουτι) FLAME i3-i5-i7

NB HDD Sata 500GB Seagate ST9500325AS

τι σας λεει

Δημοσ.

επειδη περασα λιγο απο την turbox φαση με ενα λαπτοπ φιλου κ επειδη τωρα ειμαι με ενα sony με τα χαρακτηριστηκα που σου ειπα παραπανω θα σε συμβουλευα φιλικα να μην παρεις turbox για να μην τα κλαις μετα . αυτα λιτα κ απεριτα.

Δημοσ.

παρελειψα να πω οτι το turbox ηταν με εναν t7500 κ 8600gt πριν 4 χρονια κ σε surfing καταστασεις βαραγε 70αρια το cpu , μετα χτυπησε motherboard .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...