S0f0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Επειδή ανεβάζει άνετα θερμοκρασία (60 +) , θα ήθελα να του βάλω μια καλή ψύκτρα. Εχει κάποιος να προτίνει κάποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 1. Είσαι σε λάθος section και λογικά θα μεταφερθεί. 2. Πότε ανεβάζει τέτοια temps; Υπό φόρτο ή σε κατάσταση ηρεμίας; 3. Είναι σε default clocks; Τι Vcore βλέπεις στο cpu-z; Τι VID έχεις; 4. Πόσα διαθέτεις; 5. Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S0f0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 1. Είσαι σε λάθος section και λογικά θα μεταφερθεί. Που έπρεπε? 2. Πότε ανεβάζει τέτοια temps; Υπό φόρτο ή σε κατάσταση ηρεμίας; 1-2 φορές έχει ανεβάσει χωρίς να έχω τρέξει κάτι βαρή (πχ Dragon Age) και σχεδόν πάντα όταν το τρέχω. 3. Είναι σε default clocks; Τι Vcore βλέπεις στο cpu-z; Τι VID έχεις; Ναι default. τώρα δεν τα έχω μπροστά μου. 4. Πόσα διαθέτεις; κατω απο 50 είναι καλά? (Δεν έχω ιδέα απο ψύκτρες) 5. Ποιο κουτί έχεις; Soprano-VX-VD6000BNS-THERMALTAKE Thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 1. Στο Overclocking & Case Modding. 2. Αν έχεις το Vcore στο auto και η μητρική δίνει περίσσια τάση, η ψύκτρα έχει γεμίσει σκόνες και δεν υπάρχει ικανοποιητικό airflow στο εσωτερικό του κουτιού (το κοττί σου δεν είναι και τέρας ψύξης), και βλέπεις τις 60άρες εν ώρα gaming, δε μου φαίνεται παράλογο. 3. Τσέκαρέ τα και πες μας. 4. Υπάρχουν κάποιες επιλογές, το θέμα είναι αν όντως είναι απαραίτητη. 5. Χμμ.. αυτό έχει 19 εκατοστά πλάτος, μέτρα μ' ένα χάρακα ή μια μεζούρα την ακριβή απόσταση από το καπάκι του επεξεργαστή (στο περίπου) μέχρι το μέσα μέρος του πλαϊνού φύλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S0f0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εχω Μοbo gigabyte ep45 ds4 που έχει κάποια settings για power supply στον επεξεργαστή. Εχω βάλει ένα που λέει να τον τροφοδοτεί όταν ζητάει περισσότερο. Το κουτί έχει και έναν σωλήνα στο πλάι που καταλήγει ακριβώς πάνω στον επεξεργαστή για καλήτερη ψύξη (και καλά). Μολις μπορέσω θα στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Με κάτι τέτοιο -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S963-CAC-S9HH3-U01.htm θα παίζεις μια χαρά temps ακόμα και @ 4GHz και επειδή είναι 92άρα λογικά χωράει στο case σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S0f0s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Core Voltage : 1,104 VID : 1,2500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τρέξε ένα OCCT/Linpack να δούμε τι γίνεται και τσέκαρε Vcore και temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S0f0s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 To ετρεξα και σταματησε στα 4 λεπτα. Cpu too hot. 100 βαθμους επιασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 100°C; Τι διάολο.. υπό κανονικές συνθήκες δε θα 'πρεπε. Τσέκαρε αν η ψύκτρα πατάει σωστά γι' αρχή και αν έχει σκόνες, καθάρισέ τη όσο καλύτερα μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 βγαλε ψυχτρα ,φυσα την απο τυχον σκονες,καθαρισε την παστα που ειχε και βαλε καινουργια,και μετα δοκιμασε να μας πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για να βλέπει 100άρες μάλλον έχει ξεκουμπώσει η stock ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S0f0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 thnx. Μόλις το κάνω θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.