Προς το περιεχόμενο

απο xp σε 7

aivori123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους!!! ειμαι νεος χρηστης του site και βασικα ολιγον ασχετος με τα pc!!!! οποις μπορει ας με βοηθισει εχω το παρακατω προβλημα,,,, εχω windows xp service pack 3 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: ΑΜD ATHLON64X2 DUAL CORE PROCESSOR 5000+ με ταχυτητα στα 2.59GHz μνημη RAM 2.00GB σκληρο 230GB ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 7 ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Δημοσ.

αστο και περιμενε, μου χει τυχει να το δω να κολλαει και 10λεπτο σε αλλο pc κατα την εγκατασταση

επισης ειναι σε καλη κατασταση το dvd drive σου? γιατι ενα πριν απο κανα μηνα με ταλαιπωρησε πολυ ενα που ηταν χαλασμενο/ετοιμοθανατο (6 χρονων να καταλαβεις) και καθως διαβαζε σταματουσε, πεθαινε.. :mad: και η εγκατασταση σταματουσε

επρεπε να βγαζω το δισκακι και να το ξαναβαζω συνεχεια :mad: μου πηρε παρα πολλη ωρα η ολη δουλεια κυριως γιατι στην αρχη δεν καταλαβαινα ποιο ειναι το προβλημα

τα καταφερα ομως στο τελος :-D

με λιγα λογια δε νομιζω να εχεις προβλημα..

αστο και περιμενε :-)

(ή βγαλε και ξαναβαλε το dvd)

Δημοσ.

αδερφε σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω τωρα παλι... αλλα πρωτα θα ελεξω το dvd μου!!! αν δεν τα καταφερω θα επικινωνισω παλι!!!! ευχαριστω!!!!

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ----------

τιποτα δεν εγεινε παλι τα ιδια μου κανει.... να φανταστεις πηγα αγορασα καινουργιο dvd driver και το αφησα για 2 ωρες και ηταν εκει κολημενο!!!!!!!

Δημοσ.
τα windows ειναι γνησια?

Και με τα γνήσια το κάνει καμιά φορά. Δεν αποτελεί κανόνα δλδ/

@aivori123 --> σαν λύση δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση από USB. Είναι πιο γρήγορη πολλές φορές από το DVD και θα βρεις οδηγό στο Wiki.

Άσε που είσαι σε λάθος ενότητα.... Εδώ είναι για επεξεργαστές και μητρικές ενώ εσύ έχεις πρόβλημα με τo software...

Δημοσ.

βαλτε +1 και σε μενα που ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.

τελικα εφταιγε το DVD drive μου,ολοκαινουριο.οταν δοκιμασα ενα πολυ παλιο ασπρο DVD Drive,εγινε κανονικα η εγκατασταση.

Παντως best of,να κανεις εγκατασταση απο USB.

Επειδη απαγορευεται η βοηθεια και η δημοσιευση για πειρατικο υλικο,προτεινουμε γνησιο.

(λεμε τωρα)

Δημοσ.

Αναφορικά μιας και άργησα να δώ το θέμα. Σύνήθως αυτό προκαλήται από τα boot device. Επείσης εάν υπάχει ενεργοποιημένο floppy drive στο bios χωρίς να υπάρχει πραγματικά απο default στο bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...