JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδία μπορείτε να μου πείτε γιάτι πέφτει η γραμμή / έχω αποσυνδέσεις στο internet μου ??? έχω conn-x μέχρι 24mbss και πιάνω μόλις 12-13 Μbss... το ρούτερ μου είναι:PHILIPS CGA5722N/TE
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Έχεις αποσυνδέσεις ή λέγοντας «πέφτει» εννοείς ότι η ταχύτητά σου είναι 12-13Mbps; Αν είναι το δεύτερο, πιθανότατα είναι φυσιολογικό. Η ταχύτητα που υπόσχονται είναι μέχρι 24Mbps. Όσο πιο μακρυά είσαι απ το κέντρο που συνδέεσαι, τόσο μικρότερη ταχύτητα θα χεις. Πόσο line attenuation & snr έχεις; Με ποιον ISP;
leonidas_fs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ΈΑν είναι το δεύτερο, πιθανότατα είναι φυσιολογικό. Η ταχύτητα που υπόσχονται είναι μέχρι 24Mbps. No no...Ο ΟΤΕ δεν σου λέει μεχρι 24 αλλα 24...αν εχεις 12 φωνάζεις εναν τεχνικο του ΟΤΕ και ψάχνει να βρεί το πρόβλημα..Αν δεν μπορει να σ δώσει 24 τοτε σου αλλάζουν την συνδεση απο 24 σε 12mbps τον μηνα...Ετσι τουλαχιστον έγινε σε μάς.. Hint: Δεν νομιζω να παίζει ρόλο το οτι είμαστε εταιρικοι πελάτες..λες?
Pink_Panther Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 No no...Ο ΟΤΕ δεν σου λέει μεχρι 24 αλλα 24...αν εχεις 12 φωνάζεις εναν τεχνικο του ΟΤΕ και ψάχνει να βρεί το πρόβλημα..Αν δεν μπορει να σ δώσει 24 τοτε σου αλλάζουν την συνδεση απο 24 σε 12mbps τον μηνα...Ετσι τουλαχιστον έγινε σε μάς.. Hint: Δεν νομιζω να παίζει ρόλο το οτι είμαστε εταιρικοι πελάτες..λες? Σορρυ αλλα πιάνεις 24 mbps?! Oνομαστικη ταχυτητα ειναι τα 24, κ εγω 15 πιανω...
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 No no...Ο ΟΤΕ δεν σου λέει μεχρι 24 αλλα 24...αν εχεις 12 φωνάζεις εναν τεχνικο του ΟΤΕ και ψάχνει να βρεί το πρόβλημα..Αν δεν μπορει να σ δώσει 24 τοτε σου αλλάζουν την συνδεση απο 24 σε 12mbps τον μηνα...Ετσι τουλαχιστον έγινε σε μάς.. Hint: Δεν νομιζω να παίζει ρόλο το οτι είμαστε εταιρικοι πελάτες..λες? Ακόμα και στους εταιρικούς (conn-x@work υποθέτω) έχει 2Mbps και εώς 24Mbps. Έχουμε πει ότι το 24 νταν δεν είναι εφικτός λόγω φυσικών περιορισμών. Εκτός κι αν η κάθε πολυκατοικία είχε το δικό της DSLAM
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 leonidas_fs δεν κλειδώνει στα 24 ειναι μέχρι 24. Εσας σας εβαλαν στα 12 γιατι φανταζομαι στα 13-14 που θα επιανες θα ειχες αποσυνδεσεις.. Συνεχιζεις να πληρώνεις για 24 αλλά κλειδώνεις στα 12 για να εχεις πιο σταθερη γραμμή.
anta_n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Συνεχιζεις να πληρώνεις για 24 αλλά κλειδώνεις στα 12 για να εχεις πιο σταθερη γραμμή. Προσωπικά και τα 12 αρκετά έως πολλά τα βρίσκω. Βέβαια στον ΟΤΕ είναι πολλά τα λεφτά για να πληρώνεις 24 και να μη τα έχεις (υποτίθεται την αξιοπιστία πληρώνεις παραπάνω), αλλά τι να κάνεις. Πάντως, γενικά έχω ακούσει τελευταία για προβλήματα με ταχύτητες και χαμηλούς συγχρονισμούς στον ΟΤΕ, ειδικά μετά τις αναβαθμίσεις από 8 σε 24.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αν είσαι δίπλα στο dslam τα 12mbit δεν είναι ούτε πολλά ούτε καν αρκετά, είναι τραγικά αν όμως είσαι στα 2km τα 12mbit είναι λογικότατο κλείδωμα... τα προβλήματα με τους συγχρονισμούς ήταν επειδή πρώτα τους έβαζαν σε 12αρι profile για να checkάρουν την σταθερότητα και μετά δεν τους άλλαζαν σε 24αρι εφόσον η γραμμή το υποστήριζε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα για χαμηλούς συγχρονισμούς... βέβαια με ένα τηλεφώνημα στο άλλαζαν σε χρόνο dt
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εχθες πηγα στην Ον.Τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι αυτα DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 20499 kbps Upstream Rate: 1023 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 11 db Upstream Line Attenuation: 2.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 14 db Το ρουτερ ειναι το wag200g. Εχθες το πρωι τους πηρα τηλ και τους ειπα για τις αποσυδεσεις.ΜΟυ ειπαν οτι θα επεξαργαστουν το αιτημα μου και θα ψαξουν το καταλληλο προφιλ.Απο τις 12 και μετα δεν ειχα ιντερνετ μ,εχρι και σημερα το πρωι αν και μου ειπαν οτι θα με επερναν τηλεφωνο μεσα στην μερα [2 φορες πηρα και τα ιδια μου ειπαν].Σημερα το πρωι τους πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα τελειως να πουμε.Μου συγχρονισε τελικα ξανα το ιντερνετ στα 15500 σε interleaved[σε fast πριμν τους παρω ετρεχα σε 16500 και σε inter στα 20500],και μου ειπαν για να μην εχετε αποσυνδεσεις επιλεξαμε αυτο το προφιλ[ελεος],και τους ειπα οτι για τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι χαλια inter 15500,και αμα μπορουν να μου μου ριξουν την ταχυτητα απο τα 20500 και να αναβει το snr.Η απαντηση που πηρα ηταν αυτη Δεν υπαρχη καποια ενδυαμεση λυση,και ετσι θα ειναι ειτε 15500 και σταθερη ειτε 20500 με αποσυνδεσεις.Μου ειπαν οτι μονο αλλαγες προφιλ μπορουν να κανουν. Και ρωταω εγω τωρα. Ειναι σοβαροι?Με λιγα λογια οτι κανουν αυτοι μεσα απο τα pc τους μπορω να το κανω και εγω απο το δικο μου αλλαζοντας προφιλ.Στην φορθνετ σε fast κλειδωνα στα 17500 σε fast path χωρις αποσυνδεσεις και αυτοι τωρα οτι για να μην εχω αποσυνδεσεις πρεπει να παω στα 15500 γιατι δεν υπαρχει εναδιαμεση λυση?Την παλυεουν?Τι να κανω?Ξαναπηρα πριν λιγο,μιλησα με εναν και μου ειπε οτι αφου συνεχιζονται οι αποσυνδεσεις ,θα το αναφερει παλι και θα μου πουν.Τους αναφερα τα προηγουμενα και μου ειπαν οτι δεν ειναι τεχνικοι και δεν γνωριζουν.Μηπως φταιει το ρουτερ?
berny Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια το παιδι δεν παραπονέθηκε για την ταχύτητα που εχει οτι τον πετάει απο το ιντερνετ λεει... φιλε θέλεις αναβάθμιση του fw σου.. ειχα κ εγω το ιδιο πρόβλημα και ολα καλα μετα απο αυτο.. παρε το λινκ http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/eula.pl?slg=ELL&ctn=CGA5722/00&dct=FUS&link=http://download.p4c.philips.com/files/c/cga5722_00/cga5722_00_fus_eng.zip&new_tmpl=1&mode=inpage
gus8511q Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το baudtek, ειδικα με ενα 3com που δοκιμασα δεν συγχρονιζει με τπτ. ταχυτητα ειμαι στα 21μβ!!! αλλα κα8ε μιση ωρα αποσυγχρονισμος. πηρα τηλ και μου ελεγαν κατι βλακειες να αλλαξω τα φιλτρα και να απενεργοποιησω την αναμονη κλησης.τι να κανω? Downstream Upstream SNR Margin : 8.6 10.3 db Line Attenuation : 12.5 10.6 db Data Rate : 20029 917 kbps ADSL Firmware Version : FwVer:3.10.25.0_TC3085 HwVer:T14.F7_3.0
anta_n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπαρχη καποια ενδυαμεση λυση,και ετσι θα ειναι ειτε 15500 και σταθερη ειτε 20500 με αποσυνδεσεις.Μου ειπαν οτι μονο αλλαγες προφιλ μπορουν να κανουν.Και ρωταω εγω τωρα. Έλεος... τραγικοί οι τύποι. Να μου πεις και τα 15 μια χαρά είναι αλλά αν είσαι δίπλα στο DSLAM είναι βλακεία να μη τα έχεις τα 21. Δεν γίνεται να έρθει κάποιος τεχνικός να δει τη γραμμή; Δεν το δέχονται ούτε αυτό;
JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια το παιδι δεν παραπονέθηκε για την ταχύτητα που εχει οτι τον πετάει απο το ιντερνετ λεει... φιλε θέλεις αναβάθμιση του fw σου.. ειχα κ εγω το ιδιο πρόβλημα και ολα καλα μετα απο αυτο.. παρε το λινκ http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/eula.pl?slg=ELL&ctn=CGA5722/00&dct=FUS&link=http://download.p4c.philips.com/files/c/cga5722_00/cga5722_00_fus_eng.zip&new_tmpl=1&mode=inpage φιλαράκι και πως το κάνεις install η update....το κατεβάζεις και μετά...?
berny Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ανοίγεις τον ie χτυπάς για διεύθυνση την ip σου και απο το μενου πατάς advanced settings-maintenance-firmwareupate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.