marios18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γειας σας παιδες... Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο router... το ρυθμιζω κανονικα βαζω encryption WEP αλλα οταν παω να συνδεθω απτο κινητο δεν γινεται τπτ.. καμια ιδεα;;;;;;:cry::cry:
kosmasgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να βάλεις manual channel 1 , 6 ή 11. Δοκίμασε και με τα τρία.
antonis_man Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ναι, είναι σπαστικό αυτό..... Υπάρχουν ασυμβατότητες μεταξύ των δύο συσκευών με τις default ρυθμίσεις, γι'αυτό πρέπει να πειραματιστείς με πολλά για να πετύχεις σύνδεση, όπως αυτό με τα κανάλια που πρότεινε ο φίλος, ή ακόμα και firmware update τόσο στο κινητό όσο και στον router... Καλό κουράγιο!
marios18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το δοκιμασα αυτο με τα καναλια αλλα τπτ...μηπως πρεπει να κανω καπια αλλη ρυθμιση;; ναι ειναι οντως πολυ εκνευριστικο.. προσπαθω εδω και ποσο καιρο κ δεν εχω βγαλει ακρη... ---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ---------- Software Release: 7.4.1.7 αυτο ειναι το firmware που εχω? και που βρισκω το καινουριο;;; ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ---------- τωρα προβλημα και με το upgrade...πφφφφ λεει μπορει ο φακελος να ειναι κλειδομενος η πρεπει να κανω restart to ρουτερ
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 .α.δοκιμασε με κλειδωμα wpa/επισης κανε firmware update οπως σου ειπαν.βαλε τον καταλογο χυμα στον δισκο c.και αν εχεις μηχανημα με xp ακομα καλυτερα.το ρουτερ με καλωδιο για το Update Στην lan1.αν εχεις ακομα προβλημα δοκιμασε αυτο το wizard εδω.εχει δυο firmware μεσα.το ενα ειναι για αλλο ρουτερ .εσυ θα βαλεις αυτο που λεει ZZ5YAA8.265.bli https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZuTWNnYVB2bkQxMFA0aU9SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg&experience=bas προσεχε μην σε κοβει firewall.τον ρουτερ μπορεις για να τον βρει πιο ευκολα να πατησεις το ρεσετ και να το κρατησεις πατημενο και να ανοιξεις τον ρουτερ.θα γινει πορτοκαλι το Power και θα μεινει εκει.μετα τρεχεις το wizard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.