beautycare Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν μικρές οθόνες με πολύ χαμηλή ανάλυση, είναι πολύ πιθανό να έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα του να βγαίνει η μπάρα του προγράμματος εκτός της επιφάνειας της οθόνης, με αποτέλεσμα να μην έχουν τρόπο για να την «πιάσουν» και να τη μετακινήσουν. Πηγή: http://www.freeweird.com/2010/04/4.html#ixzz11TgsmwJB εχω αυτο το προβλημα δοκιμασα οτιδηποτε αναφερεται σε αυτη τη σελιδα μιας και ειναι η μονη που βρικα που αναφερει το προβλημα που αντιμετωπιζω κ δεν μπορω να καταφερω τιποτα μηπως εχετε εσεις καμια ιδεα γιατι ειμαι κ λιγο ασχετη με αυτα? εχω ΗΡ μινι 5102 με ΧΡ. σας παρακαλω βοηθηστε...
thanos75x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα! Αν εχεις πχ ανοιξει τον Internet Explorer ή Windows Explorer ή καποιο αλλο προγραμμα και δεν βλεπεις την πανω μπαρα ωστε να το μετακινησεις (ναι το εχω παθει κι εγω πολλες φορες και ειχα 2 x HP mini 2140 απο cosmote) σου προτεινω εναν απλο τροπο που με βοηθουσε παντα! Κλεινεις ολα τα παραθυρα που εχεις ανοικτα με το Alt+F4 και μετα ανοιγεις παλι 2 ΙΕ ή Windows Explorer και πας κατω στην TASKBAR και με δεξι πληκτρο επιλεγεις οριζοντια παραθεση οποτε στα φερνει ακριβως στο μεγεθος της οθονης και τα στοιχιζει το ενα κατω απο το αλλο. Μετα επιλεγεις ποιο θελεις απο τα δυο και πας και κανεις διπλο κλικ πανω στην μπαρα του και το κανει πληρως Μεγεθυνση σε ολοκληρη την οθονη η πατας το κλασικο εικονιδιο Μεγιστοποιηση πανω δεξια. Ελπιζω να σε βοηθησα...
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Κρατάς πατημένο το Alt και πατάς space. Πας στο move (μετακίνηση) και πατάς enter. Μετά με τα βελάκια, πας το παράθυρο εκεί που θες.
beautycare Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κρατάς πατημένο το Alt και πατάς space. Πας στο move (μετακίνηση) και πατάς enter. Μετά με τα βελάκια, πας το παράθυρο εκεί που θες. σας ευχαριστω ολους για την προσπαθεια αλλα δεν το εξηγησα καλα. κανω τη μετακινηση στο παραθυρο (εργαλεια του μσν) αλλα δεν γινεται να πατησω εφαρμογη ή οκ ή ακυρο. μολις πατησω οποιοδηποτε πληκτρο παει στην πανω μπαρα το βελακι.κ επειδη ειμαι ασχετη δεν μπορω να βρω πως να το κανω. πλιζ χελπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.