Προς το περιεχόμενο

LinkSys Wag 200

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογικά θα μπορεί να γίνει και ενσύρματα και ασύρματα...

Όταν λέμε Access Point εννοούμε σημείο πρόσβασης για ασύρματη δικτύωση.

Από τον ορισμό του AP και μόνο η πρόταση "router με ενσύρματο access point" δεν υφίσταται ;)

Δημοσ.

Απλά θέλω να δω αν πιάνει το ασύρματο που ήδη υπάρχει στο σπίτι για να μην τραβάω καλώδια από το router το άλλο στο δωμάτιο μου και αρχίσει η κλασσική μουρμούρα της μαμάς :-)

Δημοσ.

κάτσε για να καταλάβω, για πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις...

έχεις ήδη ασύρματο στο σπίτι και θέλεις να κάνεις δίκτυο μεταξύ του ασύρματου και του linksys;;

αν είναι έτσι όπως τα λέω τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις wds και να αλλάξεις και τις ip των ρουτερ έτσι ώστε να μην είναι ίδιες..

βέβαια το πιο εύκολο θα είναι να τραβήξεις καλώδιο utp αλλά ξέρω καλά και εγώ τι γίνεται με την μουρμούρα για τα καλώδια :-)

Δημοσ.

Έχει ασύρματο το σπίτι και επειδή έχω 2 pc, θέλω να δω αν μπορεί να βρεί το Linksys το ασύρματο του σπιτιού, να συνδέσω τα pcια μου πάνω στο Link και να έχουν νετ. wds??

Δημοσ.

όταν λες "έχει ασύρματο το σπίτι" εννοείς ότι υπάρχει κάποιο άλλο router που εκτελεί και χρέη access point ή κάνω λάθος;;

Δημοσ.

Ωραιά το ξεκαθαρίσαμε αυτό :-)

Λοιπον, η πιο φθηνή λύση με ασύρματο το λαπτοπ και ενσύρματα τα 2 pc όλα στο thomson όπως κατάλαβα απορρίπτεται.

Tώρα, αν θέλεις να κρατήσεις ασύρματα το λαπτοπ και θέλεις να έχεις και ιντερνετ στα 2 pc θα πρέπει το linksys να υποστηρίζει wds έτσι ώστε να συνδεθεί στο thomson ασύρματα και μετά σε εκείνο πάνω να δώσεις ενσύραματα ιντερνετ στα 2 pc.

Βέβαια μπορείς να αγοράσεις 2 κάρτες ασύρματου δικτύου για τα 2 pc και να τα έχεις όλα ασύρματα στο thomson αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ, φαντάζομαι μιλάς για απόσταση 1-2 δωματιού οπότε δεν θα πρέπει να έχεις σημαντικό πρόβλημα με το σήμα..

Διαλέγεις και κάνεις :-)

Δημοσ.

Την σκέφτηκα και την επιλογή με τα sticks αλλά πολύ ακτινοβολία πάει μετά... καλύτερα ένα παρά δύο να εκπέμπουν... συν ότι έχω και τον δικτυακό σκληρό οπότε προτιμώ την λύση του Linksys. To θέμα είναι αν το συγκεκριμένο router έχει το wds που λες...

Δημοσ.

σύνδεσε το στο ένα pc, μπες στο web interface και δες αν λέει τίποτα για configure wds έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλο ap και ενημέρωσε μας

αν μπορεί, κάνε ενα σκαν να βρει το thomson..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...