Προς το περιεχόμενο

HTC Legend Root/Rom/Launcher (newbie)

Thanofski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αυριο θα παραλαβω το htc legend.(πηγαινα για το desire αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο αυτο το καιρο σε καταστημα της wind μιας κ το πηρα με επιδοτηση)

Ηδη εχω αρχιζει να διαβαζω τι εστι smartphone/android κλπ κλπ.Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι για να αξιοποιησει καποιος τις δυνατοτητες ενος τετοιου τηλεφωνου δεν μπορει να αποφυγει τα λεγομενα Root/Custom Rom.(Ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι το Launcher)

Κατ αρχας για να περασω Custom Rom πρεπει οπωσδηποτε να εχει γινει Ροοτ η συσκευη ή οχι?ή το αντιστροφο??

Επισης μπορω ανα πασα ωρα κ στιγμη να επαναφερω το κινητο στις εργοστασιακες του ρυθμισεις??

Τωρα οτι αφορα το Root διαβαζω οτι δινει δικαιωματα χρησης σε εφαρμογες.Αυτο να υποθεσω οτι ισχυει μονο για εφαρμογες τις οποιες θα περασουμε εμεις κ οχι τις εφαρμογες που εχει ηδη μεσα το τηλεφωνο..ή κανω λαθος?

Περα απο αυτο ψαχνω για καποιο καλο guide για Root/custom Rom οπως και συμβουλες για Rom και καποια Apps που θα χρειαστω οπωσδηποτε.Και για κανα Launcher αν μου εξηγησει κανεις τι ακριβως ειναι :P !

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...