tolis1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 απο τι κολαει το wireless?ετσι ξαφνικα το εκανε.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αλλο κλειδωμα?αλλο καναλι?με αλλο pc επισης κολλαει ή οχι?εκεινη την στιγμη που κολλαει το wireless αμα βαλεις καλωδιο παιζει η οχι?αν οχι τοτε δεν κολλαει μονο το wireless.
tolis1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 κολαγε και με αλλο πισι.αλλαξα καναλι και προς το παρων ολα κομπλε.απο 6 το πηγα στο 1.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασε το να δεις αν θα κανει παλι τα ιδια.και αλλο κλειδωμα μπορει να χρειαστει.
tolis1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 παλι κολαει.και με καλωδιο να το συνδεσω εενω ειναι αναμενα τα φωτακια ολα δεν κανει τιποτα.τωρα το αφησα ανοιχτο με κρυφο ονομα δικτυου.να δω συμπεριφορα.κατι αλλο κουλο.οταν κατεβαζω τορρεντ και κατεβαζει μεχρι 1 mb μπορω να μπω στη σελιδα του ρουτερ σχεδον με την μια.αν τερματισει στα 1.5mb που εχω βαλει οριο αργει να μπει στη σελιδα γυρω στα 20 δευτερολεπτα.ειναι λογικο?
tolis1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 παλι κολαει.και με καλωδιο να το συνδεσω εενω ειναι αναμενα τα φωτακια ολα δεν κανει τιποτα.τωρα το αφησα ανοιχτο με κρυφο ονομα δικτυου.να δω συμπεριφορα.κατι αλλο κουλο.οταν κατεβαζω τορρεντ και κατεβαζει μεχρι 1 mb μπορω να μπω στη σελιδα του ρουτερ σχεδον με την μια.αν τερματισει στα 1.5mb που εχω βαλει οριο αργει να μπει στη σελιδα γυρω στα 20 δευτερολεπτα.ειναι λογικο?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ναι το εχω δει σε πολλα ρουτερ οταν το σκιζεις να αργει να μπει.τωρα πλεον δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει μετα απο 2 μερες.και οπως ειπες κολλαει στο ασυρματο αλλα και να βαλεις και πανω καλωδιο παλι το ιδιο ε?αλλιως δοκιμασε μονο με καλωδιο να δεις τι γινεται.κλεισε το wireless τελειως οχι hidden
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ναι το εχω δει σε πολλα ρουτερ οταν το σκιζεις να αργει να μπει.τωρα πλεον δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει μετα απο 2 μερες.και οπως ειπες κολλαει στο ασυρματο αλλα και να βαλεις και πανω καλωδιο παλι το ιδιο ε?αλλιως δοκιμασε μονο με καλωδιο να δεις τι γινεται.κλεισε το wireless τελειως οχι hidden
tolis1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 δεν μπορω γιατι παιζω μονο ασυρματα.και ναι οταν κολησει και καλωδιο να βαλω το ιδιο ειναι.δεν κανει τιποτα.
_Anonymous_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το εχεις ορθιο με τη βαση του? Σαν να ζεσταινεται μου κανει. Ρεσετ και ξαναπερασμα εκ νεου firmware εκανες?
tolis1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 οχι.τωρα το εβαλα στη βαση του.να δω και ετσι.κ fw update εκανα και hard reset απο το κουμπι.περιμενω αποτελεσματα.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 δεν μπορω γιατι παιζω μονο ασυρματα.και ναι οταν κολησει και καλωδιο να βαλω το ιδιο ειναι.δεν κανει τιποτα. αν και το 200 δεν ζεστενεται πολυ.ελεγα μηπως μπορουσες να τραβηξεις κανα μεγαλο utp και να παιξεις απο την αρχη με utp οχι οταν κολλησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.