Προς το περιεχόμενο

linksys wag200g wireless fail

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συγκεκριμενο ρουτερ εδω και 5 μηνες.το προβλημα ειναι οτι ενω δεν εχω αποσυνδεσεις αν κατεβασω κατι με μεγιστη ταχυτητα 1.6-1.7 mb/s μετα κολαει το ασυρματο.και πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα και να το ξαναβαλω.εχω δοκιμασει fw 1.01.09 και το open wag200 το τελευταιο.με το μαμα κατεβαζει μεχρι 1.2 ενω με το open οσο παει η γραμμη.εχω κανει reset απο το κουμπακι αλλα μια το δεχετε μια οχι.εγγυηση εχω.ποιο ρουτερ να παρω για καλο ασυρματο χωρις κοληματα?

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:55 ----------

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm

αυτο ειναι καλο?

Δημοσ.

Καντου ενα σωστο ρεσετ πρωτα και μετα ξαναστηστο απο την αρχη. ΜΗΝ του κανεις restore καποιο αποθηκευμενο αρχειο μετα το reset. Αστο με το openwag firmware, διοτι οτι και να παρεις μετα απο συνδυασμο wag200 + openwag firmware θα σε ξενερωσει ασχημα.

Δημοσ.

του εκανα με το κουμπακι.30 δευτερα παταμενο μετα 30 δευτερα βγαζοντας το ρευμα και εχοντας το κουμπακι πατημενο και μετα ξαναβαζω το ρευμα για 30 δευτερα.

Δημοσ.

τελευταια με το linksys wag200 μου οποτε το κανω reboot δεν εχει internet. Πρεπει να του κανω επανηλλημενα restart για να συνδεθει. Στην αρχη νομισα οτι ηταν προβλημα του OTE αλλα υποψιαζομαι οτι κατι συμβαινει με το router. Εχει κανεις αλλος καποια παρομοια εμπειρια;

Τελευταια μαλιστα εβαλα 24αρα και αρκετα συχνα εχω το φαινομενο να ειναι στο internet αλλα να πηγαινει απιστευτα αργα με αποτελεσμα να μην υπαρχει καθολου browsing και να χρειαζεται να το επανακκινω με τα παραπανω αποτλεσματα.

Δημοσ.

εμενα οταν κολαει το ασυρματο ειναι αναμενα ολα τα φωτακια πρασινα αλαλ δεν κανει τιποτα.και εγω με οτε 24αρα που κλειδωνω στα 17.560

Δημοσ.
εχω το συγκεκριμενο ρουτερ εδω και 5 μηνες.το προβλημα ειναι οτι ενω δεν εχω αποσυνδεσεις αν κατεβασω κατι με μεγιστη ταχυτητα 1.6-1.7 mb/s μετα κολαει το ασυρματο.και πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα και να το ξαναβαλω.εχω δοκιμασει fw 1.01.09 και το open wag200 το τελευταιο.με το μαμα κατεβαζει μεχρι 1.2 ενω με το open οσο παει η γραμμη.εχω κανει reset απο το κουμπακι αλλα μια το δεχετε μια οχι.εγγυηση εχω.ποιο ρουτερ να παρω για καλο ασυρματο χωρις κοληματα?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm[/url]

αυτο ειναι καλο?

αφου εχεις εγγυυση πηγαινε το πισω για ελεγχο η brickare το να παρεις αλλο.μπορεις να παρεις και το netgear dgn2000 που ειναι wireless n στα 300 οχι στα 150 που ειναι το dgn1000

του εκανα με το κουμπακι.30 δευτερα παταμενο μετα 30 δευτερα βγαζοντας το ρευμα και εχοντας το κουμπακι πατημενο και μετα ξαναβαζω το ρευμα για 30 δευτερα.

mporeiς και μεσα απο το Interface να κανεις reset default.

τελευταια με το linksys wag200 μου οποτε το κανω reboot δεν εχει internet. Πρεπει να του κανω επανηλλημενα restart για να συνδεθει. Στην αρχη νομισα οτι ηταν προβλημα του OTE αλλα υποψιαζομαι οτι κατι συμβαινει με το router. Εχει κανεις αλλος καποια παρομοια εμπειρια;

Τελευταια μαλιστα εβαλα 24αρα και αρκετα συχνα εχω το φαινομενο να ειναι στο internet αλλα να πηγαινει απιστευτα αργα με αποτελεσμα να μην υπαρχει καθολου browsing και να χρειαζεται να το επανακκινω με τα παραπανω αποτλεσματα.

α.βαλτο Pppoe/llc .β.καντου firmware update..γ.γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης.οταν σουρνεται δες ποσο εχει παει το margin>αν το δεις κατω απο 4 η να γραφει ενα τεραστιο νουμερο απλα τοτε μαλλον το Linksys δεν θα σε καλυψει για 24 αρα η θα πρεπει να σου αλλαξουν Margin να στο κανουν πιο μεγαλο και ετσι θα πεσει η ταχυτητα της γραμμης.οποτε εκει καλυτερα σε κανα αλλο πιο σταθερο ρουτερ.ωραιο ρουτερ αλλα δεν τα παει καλαμε τα μεγαλα attenuation.

εκτος αν ειναι θεμα wireless και κολλαει οποτε εκει δοκιμασε με καλωδιο.

εμενα οταν κολαει το ασυρματο ειναι αναμενα ολα τα φωτακια πρασινα αλαλ δεν κανει τιποτα.και εγω με οτε 24αρα που κλειδωνω στα 17.560

δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν κολλαει.αν οχι τοτε δοκιμασε στο wireless αλλο κλειδωμα αλλο καναλι.επισης αλλο firmware.

Δημοσ.

α.βαλτο Pppoe/llc .β.καντου firmware update..γ.γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης.οταν σουρνεται δες ποσο εχει παει το margin>αν το δεις κατω απο 4 η να γραφει ενα τεραστιο νουμερο απλα τοτε μαλλον το Linksys δεν θα σε καλυψει για 24 αρα η θα πρεπει να σου αλλαξουν Margin να στο κανουν πιο μεγαλο και ετσι θα πεσει η ταχυτητα της γραμμης.οποτε εκει καλυτερα σε κανα αλλο πιο σταθερο ρουτερ.ωραιο ρουτερ αλλα δεν τα παει καλαμε τα μεγαλα attenuation.

εκτος αν ειναι θεμα wireless και κολλαει οποτε εκει δοκιμασε με καλωδιο.

δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν κολλαει.αν οχι τοτε δοκιμασε στο wireless αλλο κλειδωμα αλλο καναλι.επισης αλλο firmware.

Downstream Rate: 16319 kbps

Upstream Rate: 1023 kbps

Downstream Margin: 7 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 19 db

Upstream Line Attenuation: 4.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα ειναι αποδεκτα. Νομιζω ειχα λιγο μεγαλυτερο margin τις πρωτες μερες της 24αρας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Δεν ειναι και το καλυτερο το 7 αλλα ειναι στα ορια του αποδεκτου οπως και το attenuation

Το εχω με καλωδιο και οχι με wireless αλλα PPPoA και VC οπως το ειχα παντα στον ΟΤΕ. Το firmware που του εχω τωρα ειναι το 1.01.09

Δημοσ.

εκανα και reset απο το interface του ρουτερ.το προβλημα μαλλον ειναι οτι ειχα πολλα connection στο utorrent.τα χαμηλωσα και τωρα κανω καποια πειραματα.το netgear dgn200 δεν το εχει στο pc1 που πιρα το linksys.εχει ομως zyxel.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000239

ειναι καλο σαν ρουτερακι?

Δημοσ.

Καλο ειναι αλλα με ακομη λιγοτερες συνδεσεις απο το wag. Τα concurrent connections στο pc σου τις εχεις τερματισει? ή εισαι με τις 10 by default του λειτουργικου σου....... και ψαχνεσε να αλλαξεις ρουτερ?

Εγω εκανα αυτο......

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=354611

και μετα αυτο....

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=403979

αφου εβαλα στο pc μου τα connections απειρο και τωρα μετα απο 15 ωρες full download-upload=100, σερφαρω σαν να μην εχω ανοιχτο torrent καθολου. Γιατι αυτο? Επειδη στο 2ρο λινκ που σου εδωσα ο τυπος δινει ενα σκριπτακι το πως να τετραπλασιασεις τα concurrent του ρουτερ.

Αν θες να το δοκιμασεις και δυσκολυευεσε πες μου να σε βοηθησω. Δε θα το μετανιωσεις ποτε.

Τα zyxel παντως ειναι απο τα πολυ καλα, αλλα για torrent....... γιοκ !

Δημοσ.

το open wag εχω το τελευταιο.το script ομως πως το τρεχω?απο 10 της ςχω παει 90.να το ανεβασω και αλλο?και ειμαι σε windows.με ασυρματο κατεβαζω max.δηλαδη 1840kb/s.

Δημοσ.

το putty απο που το κατεβαζω?

---------- Προσθήκη στις 12:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

οταν το εχω στο καναλι 6 κατεβαζει μεχρι 1.3.στο καναλι 1 κατεβαζει μεχρι 1.7.γιατι αυτη η αλλαγη?

Δημοσ.

Θα σου προτεινα πρωτα φιλε να κατεβασεις απο εδω αυτο το προγραμματακι, κανε τις συνδεσεις σου στο απειρο, επενεκκινηση και δοκιμασε αν σου μετριαζει το προβλημα των συνδεσεων, διοτι ετσι οπως τα διαβασα, πρωτα το λειτουργικο σου παρουσιαζει το προβλημα και μετα το ρουτερ, επειδη το openwag ειναι ηδη πιο "ανοιχτο" στις συνδεσεις του. Με αυτο το τροπο θα σερφαρεις αρκετα καλα εχοντας ρυθμισμενο το upload σου στον torrent client στα 2/3 του συνολικου σου upload. Με ρυθμισμενο το upload σου στο μισο, πιθανον να μη καταλαβαινεις οτι εχεις torrent ανοιχτο.

Δημοσ.

το εχω κανει αυτο/τις εχω παει στο 250 απο 10/το προβλημα ειναι οτι το ρουτερ μετα απο 2 μερες ανοιχτο κολαει το ασυρματο.δηλάδη ειναι αναμενα ολα τα φωτακια πρασινα αλλα δεν διενι σημα.σε κανενα απο τα 2 πισι ουτε στα κινιτα μεσω ασυρματου.σαν να μην υπαρχει.και φτιαχνει μονο αν το βγλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω.

Δημοσ.
Downstream Rate: 16319 kbps

Upstream Rate: 1023 kbps

Downstream Margin: 7 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 19 db

Upstream Line Attenuation: 4.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα ειναι αποδεκτα. Νομιζω ειχα λιγο μεγαλυτερο margin τις πρωτες μερες της 24αρας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Δεν ειναι και το καλυτερο το 7 αλλα ειναι στα ορια του αποδεκτου οπως και το attenuation

Το εχω με καλωδιο και οχι με wireless αλλα PPPoA και VC οπως το ειχα παντα στον ΟΤΕ. Το firmware που του εχω τωρα ειναι το 1.01.09

θα σου ελεγα βαλε Pppoe/llc.πλεον ολα ταdslam pppoe/llc παιζουν.η γραμμη σου πολυ καλα .ισως να ειχες 9 margin ισως να σε κλειδωνουν 7.οταν κανεις reboot δεστο απευθειας και θα δεις ποσο εχεις.αλλα και το 7 ειναι πολυ καλο margin

οταν το εχω στο καναλι 6 κατεβαζει μεχρι 1.3.στο καναλι 1 κατεβαζει μεχρι 1.7.γιατι αυτη η αλλαγη?

μπορει να υπαρχει traffic στο 6.γενικα παιζεις η 1 η 6 η 11.καποιο θα παιξει καλυτερα απο καποιο αλλο

kai allo Θεμα να κολλαει το wireless και αλλο θεμα να μπουκωνει το ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...