user27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας!Πως γινεται το πληρες (αργο) φορματ με boot απο το cd των vista?Βρηκα την επιλογη διαμορφωση και αυτη διαρκει ελαχιστα δευτερολεπτα και μετα γινεται η εγκατασταση των windows.Ωστοσο ετσι τα προβληματα που αντιμετωπιζα συνεχιζονται (δεν ανταποκρινονται πινακας ελεγχου, internet explorer και παρα πολλα αλλα)!
ss13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 http://howtoformatacomputer.com/windows/format-windows-vista [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H9ehGfaOHSM[/ame]
user27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ακριβως αυτα κανω, φιλε, και εχω την εντυπωση οτι ετσι γινεται το γρηγορο φορματ.Θελω να βρω κατι αντιστοιχο με το φορματ που γινοταν στα xp που διαλεγες γρηγορο φορματ ή οχι, και στη δευτερη περιπτωση περιμενες να σβηστουν τα παντα με μια μπαρα προοδου απο κατω.
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασε και αυτό όταν θα φτάσεις σε αυτό το σημείο που δείχνει η εικόνα 1 θα πατήσεις drive options και μετά θα σου εμφάνιση την εικόνα 2 και θα πατήσεις εκεί που λέει format και μετά συνεχίζεις κανονικά την διαδικασία Εικονα 1 Εικονα 2
joef_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αυτο που ζηταει ο φιλος ειναι το πως να κανει low level format, το αργο που σβηνει τον δισκο τελειως. Οταν εβαζα τα 7 με παραξενεψε και εμενα που εχει μονο το quick format αλλα μετα απο τουλαχιστον 20 installations και στα δκα μου αλλα και σε pc στο γραφειο ειδα οτι και με το fast format δεν υπαρχει καποιο προβλημα. τωρα αν θες να κανεις το ενα βημσ παραπανω,θα μπορουσες να φορτώσεις dos και να το κανεις απο εκει, αλλα και παλι δεν χρειαζεται,τσαμπα κοπος.
user27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 rafail1994, ακριβως μολις παταω εκει την επιλογη φορματ, κανει απλο φορματ 10 δευτερολεπτων. joef, αυτο εννοουσα, το low level format μπας και στρωσει ο σκληρος γιατι με το απλο φορματ εχω τα προηγουμενα περιεργα προβληματα. Υποψιαζομενος για βλαβη σκληρου ετρεξα απο dos το διαγνωστικο προγραμμα απο τη western digital αλλα δε μου βρηκε σφαλματα.Μηπως ενα filling zeros απο κει θα βοηθουσε?
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το "αργο" φορματ με το "γρηγορο" των xp εχει μια βασικη διαφορα. Το "αργο" κανει και ελεγχο στο filesystem οταν τελειωσει (chkdsk), το "γρηγορο" οχι.
user27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Και ξαφνικα ο υπολογιστης συνηλθε με κανα δυο επανακινησεις!Τελειως ακυρο! Ευχαριστω ολους παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.