hammerd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ειμαι σε ενα νετκαφε και ο κεντρικος υπολογιστης του ταμειου που ελεγχει τα υπολοιπα μεσω cafe pro εχει προβλημα στο βυσμα sata του σκληρου δισκου και πρεπει επιγοντως να γινει ghost σε αλλον και να αλλαχθει.. του εκανα ghost, ολα οκ, μονο που το cafe pro βγαζει ενα μυνημα οτι δεν αναγνωριζει τον συγκεκριμενο δισκο και οτι πρεπει να φτιαχτει για αυτον καποιο νεο σειριακο -κατι τετοιο- και κλεινει το προγραμμα.. ξερει κανενας πως να κανω το cafe pro να δει και να δουλεψει στον νεο δισκο ? ειναι καποιο θεμα με την αδεια χρησης
hammerd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει κανενας που να ξερει να εγκαθιστα το cafe pro version 3.0 ? επειδη προκειται να κανω φορματ και να το ξαναπερασω απο την αρχη στο pc..
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με τον προγραμματιστή γιατί και format να κάνεις πάλι το ίδιο μήνυμα θα φας. Προφανώς το κλείδωμα του προγράμματος βασίζεται στο hardware του μηχανήματος.
hammerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μιλησα με support και μου εδωσαν νεους κωδικους..λογικα θα τους περασω και ειμαι οκ..
hammerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 παιδια εβαλα νεο δισκο , περασα xp , και το εγκατεστησα κανονικα με τους κωδικους.. λιγη προσοχη ηθελε στην Mysql αλλα ολα πηγαν καλα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.