gs20309 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εχει ακούσει κανείς για καμιά προσφορά σταθερού+ ιντερνετ? Με ενδιαφέρει πακέτο απεριόριστων κλήσεων αστικά - υπεραστικά να βγαίνει οικονομικά (εχω οτε τωρα δε συμφέρει πια) Σε 2η φάση αν υπήρχε κάποια προσφορά και για ιντερνετ τύπου 2play μέχρι 20το μήνα.. (παλιά είχε βγάλει η hol με 19,90 όλα) παίζει τίποτα παρεμφερές..? Επίσης φοιτητικό μπορεί να εκμεταλευτεί κανείς για 1 γραμμή ή και για 2η σε άλλη πόλη? Οι μεταπτυχιακοί φοιτητες δικαιούνται φοιτητικό ιντερνετ? Θα το εκτιμούσαν αν κάποιος μπορούσε να απαντήσει..
barbamar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 24.70€,HOL,η φθηνώτερη (ως τώρα) της αγοράς.
user12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Με ενδιαφέρει πακέτο απεριόριστων κλήσεων αστικά - υπεραστικά να βγαίνει οικονομικά (εχω οτε τωρα δε συμφέρει πια) 24.70€,HOL,η φθηνώτερη (ως τώρα) της αγοράς. Να διευκρινησω κατι. Εχει τελος ενεργοποιησεις 36ε και δεν εχει απεριοριστα εχει δωρεαν τα πρωτα 200'
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 αν εχεις κινητο vodafone (σε προγραμμα απο 30 ευρω και πανω) μπορεις να εχεις το προγραμμα της hol με τα απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και internet εως 24mbps με 25 ευρω το μηνα για παντα (απο οτι λενε). και επισης με το συνδυασμο αυτο εχεις και -5 ευρω το μηνα απο το παγιο του vodafone κινητου σου (οσο πιο μεγαλο παγιο εχεις, τοσο πιο μεγαλη μειωση εχεις στο παγιο της σταθερης γραμμης αλλα και του κινητου σου). ριξε μια ματια στο σαιτ της hol
anta_n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Για το φοιτητικό που ρωτάς, πιστεύω ότι πλέον δεν αξίζει και τόσο πολύ, καθώς τα πακέτα που έχουν μόνο internet βγαίνουν στα ίδια λεφτά (π.χ. forthnet 15€).
gs20309 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αν εχεις κινητο vodafone (σε προγραμμα απο 30 ευρω και πανω) μπορεις να εχεις το προγραμμα της hol με τα απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και internet εως 24mbps με 25 ευρω το μηνα για παντα (απο οτι λενε). και επισης με το συνδυασμο αυτο εχεις και -5 ευρω το μηνα απο το παγιο του vodafone κινητου σου (οσο πιο μεγαλο παγιο εχεις, τοσο πιο μεγαλη μειωση εχεις στο παγιο της σταθερης γραμμης αλλα και του κινητου σου). ριξε μια ματια στο σαιτ της hol δεν εχω πρόγραμμα που να καλύπτει την έκπτωση vodafone - hol δυστυχώς. ας ξεχάσουμε λοιπόν το ιντερνετ γιατί βγαίνει πολύ (ούτως η άλλως σπάνια θα χρησιμοποιέιται εκεί - στο πατρικό σπίτι) Μόνο για απεριόριστα σταθερά αστικά υπεραστικά υπάρχει καμιά προσφορά?.. τελος ενεργοποίησης υπάρχει σχεδόν σε όλες παρόμοιο..μήπως να περιμένω λίγο μπας κ ξαναβγεί κάτι, προς το παρόν να αφήσω στον οτε μόνο τη γραμμή κ τα απεριόριστα κ να κόψω ιντερνετ..
talidipa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 δεν εχω πρόγραμμα που να καλύπτει την έκπτωση vodafone - hol δυστυχώς. ας ξεχάσουμε λοιπόν το ιντερνετ γιατί βγαίνει πολύ (ούτως η άλλως σπάνια θα χρησιμοποιέιται εκεί - στο πατρικό σπίτι) Μόνο για απεριόριστα σταθερά αστικά υπεραστικά υπάρχει καμιά προσφορά?.. τελος ενεργοποίησης υπάρχει σχεδόν σε όλες παρόμοιο..μήπως να περιμένω λίγο μπας κ ξαναβγεί κάτι, προς το παρόν να αφήσω στον οτε μόνο τη γραμμή κ τα απεριόριστα κ να κόψω ιντερνετ.. Δεν κατάλαβα τελικά αν θες μόνο τηλ ή και ιντερνετ. Αν θες μόνο τηλ τελικά για τσέκαρε το Telephony της Forthnet με 19,90
talidipa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 δεν εχω πρόγραμμα που να καλύπτει την έκπτωση vodafone - hol δυστυχώς. ας ξεχάσουμε λοιπόν το ιντερνετ γιατί βγαίνει πολύ (ούτως η άλλως σπάνια θα χρησιμοποιέιται εκεί - στο πατρικό σπίτι) Μόνο για απεριόριστα σταθερά αστικά υπεραστικά υπάρχει καμιά προσφορά?.. τελος ενεργοποίησης υπάρχει σχεδόν σε όλες παρόμοιο..μήπως να περιμένω λίγο μπας κ ξαναβγεί κάτι, προς το παρόν να αφήσω στον οτε μόνο τη γραμμή κ τα απεριόριστα κ να κόψω ιντερνετ.. Δεν κατάλαβα τελικά αν θες μόνο τηλ ή και ιντερνετ. Αν θες μόνο τηλ τελικά για τσέκαρε το Telephony της Forthnet με 19,90
wre2wre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα εγώ έκανα σύνδεση με Cyta και είναι πολλη καλη τιμη σε τέλεια υπηρεσία (Καμία σχέση με άλλους)
Jason13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τελικά αν θες μόνο τηλ ή και ιντερνετ. Αν θες μόνο τηλ τελικά για τσέκαρε το Telephony της Forthnet με 19,90 Αν θες μονο τηλεφωνο, το φθηνοτερο με απεριοριστα σταθερα αστικα και υπεραστικα, και 60 λεπτα προς κινητα και δωρεαν σε 43 χωρες, παρε Forthnet!!! Μετα τους 6 μηνες στην forthnet, η τιμη του παγιου από 19,90 παει 30,90 . Αν εχει προβλημα η Forthnet στο τηλεφωνο, Βαλε OTE με 30,5 ευρω το μηνα, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ(χωρις τις διεθνεις κλησεις) Προσεξε αυτο για τις διεθνεις κλησεις, *για τις κλήσεις προς σταθερούς προορισμούς για τις χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ, Περού, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Φιλιππίνες ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 800 λεπτών συνολικά. Μετά τη κατανάλωση των 800 λεπτών, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο
christos.p25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν (απεριόριστα αστικά - υπεραστικά) είναι "Wind: Telephony M" 47,34€, "ON Telephony Unlimited GR" 41,14€, "HOL Telephony GR" 47,2€ . H forthnet δεν έχει ανάλογο πρόγραμμα (μόνο 200' ή full telephony). (*Οι τιμές αυτές είναι για τον 2ο χρόνο, χωρίς προσφορές τύπου 3 μήνες δώρο τον πρώτο χρόνο ή τάδε τιμή για 6 μήνες και άλλη για τους υπόλοιπους κλπ.) Τώρα αν έχεις κινητό Vodafone δένεις το σταθερό με ίδιο ΑΦΜ στην HOL και έχεις έκπτωση έως 40€ το δίμηνο (δες εδώ), αν έχεις κινητό Wind έχεις έκπτωση 10,33€ το δίμηνο στις πιο πάνω τιμές (δες εδώ). Ελπίζω να σε βοήθησα. *όλες οι τιμές είναι ανά δίμηνο.
blacksuede Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εγώ έχω το on doubleplay 8GR , 20.61€ τον πρώτο χρόνο / 26.36€ μετά και 36€ ενεργοποίηση (όταν έβαλα εγώ δεν το είχε αυτό). Επειδή το είχα ψάξει πολύ, καμία εταιρία δεν σου παρέχει αυτά που έχει το πακέτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.