Jero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σας.Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα 2 μπροστινά ηχεία μου στο 7.1 σύστημα που έχω.Τα ηχεία τα έχω πολύ καιρό αλλά μου φαίνεται παράξενο να σταματήσουν ξαφνικά να παίζουν μόνο τα 2 συγκεκριμένα.Τί μπορεί να φταίει?
z@xos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Φιλε Jero καλο θα ηταν να δώσεις κάποιες πληροφορίες ως προς τα ηχεια αρχικα και στη συνέχεια ως προς το σύστημά σου(ΟS/hardware). Πολυ πιθανόν να πειραξες καποιες ρυθμισεις και τωρα να δουλεύουν ως 5.1 αλλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να εχουν καει τα συγκεκριμένα ηχεία. Αρχικα κοιταξε εαν οι ρυθμισεις (Πινακας Ελεγχου-->Ηχος/συσκευες ηχου) σου ειναι ok... Στην συνεχεια, εαν εχεις καποιο προγραμμα της καρτας ηχου καλο ειναι δεις και εκει τις αντίστοιχες ρυθμισεις.
popeye68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σας.Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα 2 μπροστινά ηχεία μου στο 7.1 σύστημα που έχω.Τα ηχεία τα έχω πολύ καιρό αλλά μου φαίνεται παράξενο να σταματήσουν ξαφνικά να παίζουν μόνο τα 2 συγκεκριμένα.Τί μπορεί να φταίει? Η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου ή ξεχωριστή; Αν έχει ενσωματωμένη πήγαινε στην σελίδα του κατασκευαστή (της μητρικής) και κατέβασε το utility για την κάρτα ήχου. Και με αυτό κάνε όλες τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.