Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμένη εργασία σε XP Home sp3...

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαρακια μου μια λύση σε ένα προβληματάκι. Εχω σε ένα απομακρυσμένο φορητό υπολογιστή με XP hone sp3 ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών ώστε να επανεκκινεί σε καθορισμένη ώρα της ημέρας καθε μέρα και λειτουργούσε κανονικά. Ομως είχα περάσει και δεύτερο χρονοδιαγραμμα εργασιών για λίγο και μετά το αφαίρεσα, αλλά το αρχικό δεν λειτουργεί λέγοντας ότι δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή.

Θυμίζω ότι η εργασία εκτελείτο κανονικά όταν ο φορητός ήταν σε λειτουργία και επανεκκινούσε μαζί με το πρόγραμμα Ιντερνετ για να έχω άμεση πρόσβαση.

Ο φορητός στο χρήστη διαχιεριστή δεν έχει κωδικό. Υπάρχει τρόπος να λυθεί ώστε να έχει πλήρη δικαιώματα η εργασία που εκτελείται μέσα απο μια διαιδκασία. ΤΟ σφαλμα εμφανίζεται οταν απο το παραθυρο κωδικού προβασης του χρήστη διαχιεριστή δεν βαζουμε τιποτα αφού δεν υπάρχει κωδικός.

Δημοσ.

Ναι, αλλα μπορω να το παρακαμψω και να πατησω ακυρο. Η διαδικασια ομως δεν γινεται. Ωστοσο αν επιλεξω το κουτακι 'Λειτουργία κατά τη σύνδεση' τότε λειτουργεί κανονικά που σημαίνει αν δεν κάνω λάθος ότι πρέπει να είναι στο περιβάλλον εργασίας του χρήστη για να επανεκκινήσει ο υπολογιστής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...