Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν το σύστημά μου είναι τώρα ένας Ε8400, 4GB DDR2 800, Ati 4850 και μια 23άρα LG. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω και έτσι θα αναβαθμίσω το μόνο σύστημα που μπορώ και νομίζω με παιρνει . Την κάρτα γραφικών. Ποια είναι όμως η ιδανική για τις αναλύσεις που παίζω και χωρίς να τρώω bottleneck? Με μια 4890 το σύστημα θεωρείται κομπλέ? Ή 460? OC προσπαθήσαμε αλλά ή πέσαμε σε μπανάνα , ή οι μνήμες ΔΕΝ ή το τροφοδοτικό αρνείται (Thermaltake Toughpower 650W) Με άλλα λόγια θέλω μια κάρτα που να βρίσκεται στα πάνω όρια του συστήματος και όσο αντέξει. Δε θα ασχοληθώ με άλλες αναβαθμίσεις εκτός και αν έχετε να προτείνεται επεξεργαστή στο ίδιο socket που θα με ανεβάσει αρκετα (μιλαμε και για μεταχειρισμένα components)
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι θέμα gaming. Απλά θέλω να νιώσω πως έκλεισα με το σύστημα και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω χωρίς όμως να δώσω άπειρα λεφτά .
EddieObscurant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν αξίζει να πας σε μεγαλύτερη κάρτα γιατί θα αρχίζει να σε κόβει ο επεξεργαστής. Ειδικά αν τον έχεις stock. Μια χαρά ισορροπήμένο είναι το σύστημά σου. Εκτός βέβαια αν δεν σε καλύπτει , οπότε αλλάζει το θέμα.
juno12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Απλά θέλω να νιώσω πως έκλεισα με το σύστημα και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. αυτό το αίσθημα δεν πρόκειται ποτέ κανένας μας να το νοιώσει, όσο συνεχώς βελτιώνεται το hardware;). το software πρέπει να βελτιώσουν πολύ περισσότερο ώστε να έχει νόημα το hardware που αγοράζουμε.
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ( ...μα τι μητρική είναι αυτή που δεν μπορεί να κάνει ούτε το "stock" 3.6GHz ??? )
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 3.6 τα είχε εύκολα νόμιζα (παπάρια , είχα ανεβάσει σχετικά το ρεύμα) και μια μέρα ξύπνησα και το είδα στο 3 πάλι. Λέω ''καλά , χέστο, βάλτα όλα default να τελειώνουμε'' . Χ38 Asus η μοβο. Λοιπόν , στα γρήγορα, 5770, 4890, 275 ή 460 ? Και μεταχειρισμένη βεβαίως δε με πειράζει , το αντίθετο μάλιστα . Τι να κυνηγήσω?
pc_admin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 3.6 τα είχε εύκολα νόμιζα (παπάρια , είχα ανεβάσει σχετικά το ρεύμα) και μια μέρα ξύπνησα και το είδα στο 3 πάλι. Λέω ''καλά , χέστο, βάλτα όλα default να τελειώνουμε'' . Χ38 Asus η μοβο. Λοιπόν , στα γρήγορα, 5770, 4890, 275 ή 460 ? Και μεταχειρισμένη βεβαίως δε με πειράζει , το αντίθετο μάλιστα . Τι να κυνηγήσω? Για μεταχειρισμενη μια 5770 ή 4890 ειναι πολυ καλες με περιπου 100ευρω καινουρια προτεινω 460 περιπου 200ευρω βεβαια το καλυτερο ειναι να δωσεις 100ε και να παρεις μεταχειρισμενη αφου οι διαφορες στην αποδοση απο την 460 δεν αξιζουν τα διπλασια χρηματα που θα δωσεις
artshadows Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μην παρεις τιΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ εχεις καλη καρτα δεν αξιζει να την αλλαξεις ακομα
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ( X38 asus όπως λέμε p5e ; Αν ναι - δεν τίθεται θέμα για το αν είναι 3.6capable... )
FaRMaKhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μηπως του εδωσες πολυ ρευμα και κλαταρε?Για δες κανα οδηγο εδω μεσα γτ μου φαινεται κατι δεν εχει γινει σωστα
juno12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 κι εγώ P5E έχω και τα 3.6 ο q9650 τα έπιασε με το 1ο Boot. μήπως δεν έχεις συνδέσει και τα 2 τετράπινα της παροχής του επεξεργαστή; αν ναι, τότε κοίτα μήπως το τροφοδοτικό δεν δίνει αρκετό ρεύμα.
sozz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=33845
johnykim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι θέμα gaming. Απλά θέλω να νιώσω πως έκλεισα με το σύστημα και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω χωρίς όμως να δώσω άπειρα λεφτά . Φίλε μου, το κάθε σύστημα κλείνει ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί έναν καλό quad επεξεργαστή για quad εφαρμογές ,αλλά να μην χρειάζεται καθόλου γραφικά και να χρησιμοποιεί την onboard. Το να κλείνει ένα σύστημα από το επιπλέον hardware που μπορεί να δεχθεί, είναι πιστεύω λάθος αφού θα έπρεπε : -Να έχεις τον καλύτερο επεξεργαστή που δέχεται η μητρική -Την καλύτερη κάρτα γραφικών που συνεργάζεται με τον επεξεργαστή -Κάρτες ήχου,TV/FM -Τόσους δίσκους και οπτικά μέσα, όσους controllers έχεις Οπότε νομίζω ότι αφού δεν έχεις ανάγκη από επιπλέον γραφικά, είσαι μια χαρά με την HD4850(που ακόμα είναι αρκετά καλή καρτούλα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.