miza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα laptop με Debian Gnome στο οποίο έχω και μία εξωτερική οθόνη. Θέλω όταν κλείνω την οθόνη του λαπτοπ να μην μπαίνει σε hybernate και η εξωτερική οθόνη να συνεχίζει κανονικά. Παρατήρησα ακόμα οτι όταν κλείνω την οθόνη του λαπτοπ, όταν την ανοίξω πάλι και βγει από hybernate είναι πιο σκοτεινή. Να συμπληρώσω ότι η κάρτα γραφικών είναι Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το προβλημα που εχεις ειναι... πολυδιαστατο Οταν κλεινεις το καπακι (την οθονη του λαπτοπ), το αντιλαμβανεται το hal και στελνει σημα στο acpi(acpid) να κανει hibernate. Μαλλον απο καποιο αρχειο του hal. Αυτο δεν ξερω απο που μπορει να ρυθμιστει. Επισης, μιλαμε για debian stable ή testing/unstable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Testing είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αφού έχεις gnome το τι θα γίνεται με το κλείσιμο της οθόνης το ρυθμίζεις μέσα από το power management του gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bendersteed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα πρέπει να τροποποιήσεις τα acpi events στο etc/acpi. Εκεί θα δεις στα events αν υπάρχει κάποιο που να επηρεάζει αυτή τη λειτουργία(συνήθως lid ή lm_lid κλπ) ειδάλλως θα τροποποιήσεις το /etc/acpi/handler.sh που αντιστοιχεί στο event anything. Κάνε σχετικές αναζητήσεις για το πως να τα ρυθμίσεις, δεν είναι ίδια σε κάθε laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.