gesamgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εχει 3-4 μερες τωρα που ο υπολογιστης (καινουριος 5 μηνων) ανεξαρτητα ποση ωρα ειναι αναμμενος και τι κανω εκεινη τη στιγμη (απο τιποτα εως παιχνιδι , σερφαρισμα κλπ) μου βγαζει μπλε οθονη και με το μηνυμα (πανω στις πρωτες γραμμες) μονιμα το ιδιο ΜΕΜΟRY_MANAGEMENT τι γινεται τωρα? τι κανω? thanks
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ^...το "έτσι;", δεν το βρίσκεις περιττό ρε Φάνη; (...αλλά θα μου πεις είναι και οι 10 χαρακτήρες :ρ)
gesamgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 τι εννοειτε ? εγω το τρεχω μεσα απο windows
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Προτιμοτερο ειναι να το μην το τρεχεις μεσα απο windows παρα να το κατεβασεις σε iso bootable μορφη.
gesamgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ok παιδια ευχαριστω πολυ θα το τρεξω να δουμε τι παιζει οποτε αν εμφανισει το οτιδηποτε αλλαζω τις μνημες σωστα?
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ok παιδια ευχαριστω πολυ θα το τρεξω να δουμε τι παιζει οποτε αν εμφανισει το οτιδηποτε αλλαζω τις μνημες σωστα? ναι της πας από εκεί που της πηρές και στης αλλάζουν το memtest θα το τρέξεις κάνα 5αορο και με διαφορετικά dimmακια
gesamgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω τι εννοεις? εχω 2 dimmakia των 2 gb το memtest θα τσεκαρει πρωτα το ενα και μετα το αλλο? ή πρεπει να εχω 1 dimm καθε φορα μεσα?
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω τι εννοεις? εχω 2 dimmakia των 2 gb το memtest θα τσεκαρει πρωτα το ενα και μετα το αλλο? ή πρεπει να εχω 1 dimm καθε φορα μεσα? τώρα θα το τρέξεις όπως είναι και με τα δυο dimm όταν θα τελείωση θα βγάλεις το ένα dimm τον 2gb και θα αφήσεις μόνο το ένα και μετά θα βγάλεις και το άλλο dimm και θα βάλεις αυτό που είχες βγάλει πρώτα
gesamgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ντε σε πχιάνω. Εγκώ ένα σχόλιο έκανα, που βαριέστε να μιλ,,,,, ,,,,,,,να γκράψετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.