Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου κολάει στην αναπαραγωγή video απ το internet?

Τάκε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά του απίστευτου insomnia!

Όταν προσπαθώ να δω βιντεάκια απ το net (youtube αλλά και από άλλα sites) ενώ ο ήχος παίζει κανονικά η εικόνα κολάει με αποτέλεσμα να βλέπω το βίντεο διακεκομένα.Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών που είναι αρκετά παλιά?Το pc μου είναι pentioum 4 στα 2.53 με Ram 2GB και xp home.Στο flash η ενημέρωση που έκανα δεν είναι πάνω από δέκα ημερών..Τι να φταίει άραγε?

Δημοσ.
mozilla χρησιμοποιώ αν υποθέτω σωστά ότι αυτός είναι ο broswer

Για δοκίμασε πχ με IE αν σου κολλάνε πάλι.

Δημοσ.

Δεν μου το κάνει πάντα φίλε μου.Και τώρα που δοκίμασα κολούσε ελάχιστα.Πολλές φορές όμως είναι τόσο πολύ το κόλημα που δε μπορώ να δω καν το βίντεο.Αυτό μάλλον συμβαίνει όταν ακούω και συγχρόνος ραδιόφωνο πχ η είναι ανοιχτά και άλλα προγράμματα ή σελίδες ταυτόχρονα..

Δημοσ.

4 mbps έχω..Φορτώνει κανονικά το βιντεάκι,δεν είναι εκέι το θέμα νομίζω.Λές να θέλει κανα φορμάτ για να λειτουργέι καλύτερα το pc?Εμένα το μυαλό μου πάει ή στον επεξεργαστή ή στη κάρτα γραφικών.Δε ξέρω και πολλά από pc.Το πρόβλημα είναι εντονότερο όταν κάνω και άλλες εργασίες μαζί.

Δημοσ.

άνοιξε task manager κ πηγαινε στην καρτέλα processes (2η) κ βάλε ένα βίντεο να παίζει κ δές cpu usage του browser!Αν είναι υψηλό,όταν έχεις κ άλλα ανοιχτά,δεν έχει πόρους το μηχάνημα κ γι'αυτό κολλάει!πές κ την κάρτα γραφικών που έχεις,δεν είναι όλες κατάλληλες να αποκωδικοποιούν βίντεο από youtube οπότε το βάρος μένει στον επεξεργαστή!

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά του απίστευτου insomnia!

Όταν προσπαθώ να δω βιντεάκια απ το net (youtube αλλά και από άλλα sites) ενώ ο ήχος παίζει κανονικά η εικόνα κολάει με αποτέλεσμα να βλέπω το βίντεο διακεκομένα.Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών που είναι αρκετά παλιά?Το pc μου είναι pentioum 4 στα 2.53 με Ram 2GB και xp home.Στο flash η ενημέρωση που έκανα δεν είναι πάνω από δέκα ημερών..Τι να φταίει άραγε?

Το ίδιο πρόβλημα σε πισι φίλου :shock:

(Pentium 4 3ghz , 1gb ram , nvidia 8400 gpu , mobo δεν θυμάμαι)

Αφού έπαιξα με διαφορετικούς browsers , flash ,drivers ...

άλλαξα μνήμες , κάρτα γραφικών , CPU , άλλο σκληρό με νέα εγκατάσταση windows XP ...

στη διαχείριση εργασιών το CPU ανέβαινε πολύ (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς )

Τελικά έβγαλα mobo+CPU έβαλα ένα s939+Athlon 3000+ και τα γιουτουμποβιντεα τρέχανε σαν νεράκι :-)

Να φταίει το mobo ; κουφό ;

Εσένα φίλε Τάκε στο έκανε εκ γενετής το πισι ή είναι επίκτητο ;

Δημοσ.

Να φταίει το mobo ; κουφό ;

έχω δοκιμάσει όλα όσα ανέφερες κ με διαφορετικό mobo....τα ίδια...cpu usage από 100% με 70%...είχα αυξημένο φόρτο όταν το msn είχε κινούμενη διαφημισούλα (ναι ναι κ όμως αυτή τη μικρή κάτω κάτω)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...