xouzel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το πρόγραμμα της εταιρίας δεν θα δουλεύει, οπότε γιατί δεν κοιτάς κάτι σε windows όπως πρότεινε ο Λευτέρης; Ναι, αλλα ειναι και 200 (!!!) ευρουλακια ακριβοτερο γμτ μου. Ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις και τις συμβουλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ratmonkey Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια θα σχετική ερώτηση, εάν κάποιος ήθελε σήμερα ενα android tablet 10αρι, που θα μπορούσε να αγοράσει στην Αθήνα; Κατα προτίμιση Archos 101. Ρωτάω επειδή όσα καταστήματα το έχουν ειναι σε αναμονή παράδοσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια θα σχετική ερώτηση, εάν κάποιος ήθελε σήμερα ενα android tablet 10αρι, που θα μπορούσε να αγοράσει στην Αθήνα; Κατα προτίμιση Archos 101.Ρωτάω επειδή όσα καταστήματα το έχουν ειναι σε αναμονή παράδοσης... Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Στις 20/10 αρχίζει να πωλείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το 70άρι πάντως δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cxmgp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 windows tablet με τον atom z6χχ series, γνωριζεται ποτε θα εμφανιστουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τα Χριστούγεννα θα γίνει το μεγάλο μπαμ στα tablet. Εγώ δεν αγοράζω πριν τα Χριστούγεννα γιατί στανταρ ξέρω οτι αν το κάνω θα το μετανοιώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.