Προς το περιεχόμενο

Ακουσα για φιλο φιλης που το παιζει χακερ και ρωταω:

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

fullon epic!!

Aν και δε καταλαβα και πολλα απο αυτα που ελεγες για τα linux διοτι εγω εχω site :P

A ακουσα και κατι αλλο τραγικο την ιδια μερα.. Προσφερθηκε να το φτιαξει ενας αλλος τυπας το netbook της ο οποιος εχει και αυτος netbook και του εχει περασει 3 λειτουργικα:

1. windows ultimate

2. linux

3. ΔεΘυμαμαιΠωσΤοΕιπε πρωτη φορα το ακουσα, ειναι λεει ενα λειτουργικο για να σπαει ασυρματα δικτυα.....

Αυτη παντως επεμενε να το κοιταξω εγω το netbook της..Μηπως πρεπει να αγορασω προφυλακτικα ή να μην κανω παρεα με αυτους;

Δημοσ.
fullon epic!!

Aν και δε καταλαβα και πολλα απο αυτα που ελεγες για τα linux διοτι εγω εχω site :P

A ακουσα και κατι αλλο τραγικο την ιδια μερα.. Προσφερθηκε να το φτιαξει ενας αλλος τυπας το netbook της ο οποιος εχει και αυτος netbook και του εχει περασει 3 λειτουργικα:

1. windows ultimate

2. linux

3. ΔεΘυμαμαιΠωσΤοΕιπε πρωτη φορα το ακουσα, ειναι λεει ενα λειτουργικο για να σπαει ασυρματα δικτυα.....

Αυτη παντως επεμενε να το κοιταξω εγω το netbook της..Μηπως πρεπει να αγορασω προφυλακτικα ή να μην κανω παρεα με αυτους;

Α γεια σου. Μετα απο δυο σελιδες ειπες τη σωστη κουβεντα. Αφου το βλεπεις το μικρο οτι θελει να του φτιαξεις το "netbook", τι καθεσαι και παλευεις με αυτα που λεει ο Μιχαλης;

Δημοσ.
Γνωρισα μια κοπελα προσφατα και καποια στιγμη μεσα στην κουβεντα μου ειπε πως ενας φιλος της που ειναι στην καλυτερη ομαδα χακερ της Ελλαδας

Τι θέση παίζει;

Πλάκα πλάκα το χάκινγκ είναι σαν το σεξ... μπαίνεις, βγαίνεις, και ελπίζεις να μην άφησες τίποτα πίσω.

Backtrack/Operator/Auditor; :P

Δημοσ.
Τι θέση παίζει;

Καλα με αυτην την ατακα θα την γονατιζα..

backtrack το ειπε!

btw για τι επιπεδο δυσκολιας μιλαμε;

Προτιμοτερο ειναι να κανεις συνδεση internet ή να παλευεις να σπασεις το δικτυο του γειτονα;

Καλημερα (:

Δημοσ.
Καλα με αυτην την ατακα θα την γονατιζα..

backtrack το ειπε!

btw για τι επιπεδο δυσκολιας μιλαμε;

Προτιμοτερο ειναι να κανεις συνδεση internet ή να παλευεις να σπασεις το δικτυο του γειτονα;

Καλημερα (:

Well, το είχαμε δοκιμάσει με τον κολλητό μου εδώ. Βάζω δικό μου WPA, εκείνος στο σαλόνι, μέσα σε 8 λεπτά το έσπασε. Νομίζω στον ίδιο χρόνο έσπασε και WPA2 αλλά ήμουν too wasted για να θυμηθώ :P

Γενικώς έχει πλάκα να ασχοληθείς, αν και τόσα ξεκλειδωτα που υπάρχουν εκεί έξω δεν θα δυσκολευτείς να βρείς κάποιο. Για δίλλημα αγορασμένου/σπασμένου ούτε λόγος, χίλιες φορές να έχεις δική σου σύνδεση imho.

Δημοσ.
fullon epic!!

1. windows ultimate

2. linux

Και άλλος άντρας στο κόλπο? :lol:

Σφάζονται οι άντρες στα πόδια της... ο ένας προσφέρεται να βάλει linux, άλλος backtrack και ο άλλος win7.

Τι κορόιδα που είμαστε...

Well, το είχαμε δοκιμάσει με τον κολλητό μου εδώ. Βάζω δικό μου WPA, εκείνος στο σαλόνι, μέσα σε 8 λεπτά το έσπασε. Νομίζω στον ίδιο χρόνο έσπασε και WPA2 αλλά ήμουν too wasted για να θυμηθώ :P

Μέσα σε 8 λεπτά έσπασε το wpa; Είχες εύκολο password μήπως; Σε στυλ 123456 ...

Δημοσ.

"οποιοςμεσπασειτονπινει" η κατι τετοιο σε γκρικλις :ρ

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

αν και το θέμα είναι ψιλοfail, anyway και αυτά που γράφω στο ίδιο μήκος κύματος είναι

απ'τη στιγμή που κάποιος κάνει ένα hack είναι κατ' όνομα hacker, ακόμη και να μην ξέρει από hacking

hello?...αν δεν ξέρει από hacking πως θα κάνει αυτό το ένα hack?

απλά θα κάνει κάτι 'στημένο' για το οποίο υπάρχει βήμα προς βήμα οδηγός και τέλος, μπορεί να πετύχει, μπορεί και όχι

στην ουσία δεν είναι hacker βέβαια αν δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο από μόνος του

αλλά απτην άλλη μεριά δεν υπάρχει και κανένας hacker που να ξέρει τα πάντα και όλοι βασίζονται σε γνώσεις προηγούμενων άρα είναι λίγο ελιτισμός να γίνονται διακρίσεις και δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημη πιστοποίηση κάποιου είδους όπως υπάρχει για τα επαγγέλματα δεν μπορείς να πεις κάτι

επίσης οι hacker δεν είναι μάγοι, να τους λες κάνε αυτό και να το κάνουν αυτόματα...

ότι ξέρουν, όσο ξέρουν, όσο μπορούν, κάνουν, όχι ότι γουστάρει

άρα και να ήταν hacker δε σημαίνει πως αν του πεις κάνε αυτό και δεν το κάνει ότι δεν ξέρει τπτ άλλο

συγκεκριμένα για το fb επειδή έχει τόσο κόσμο που γουστάρει την κλειδαρότρυπα, ότι σχετικό βγαίνει, το μαθαίνει κι η γιαγιά μου και οποιοσδήποτε μπορεί να το διαβάσει και να το κάνει

τώρα θες να το πεις hacking, phishing, exploiting, χαίρω πολύ

- τι να πει κάποιος ότι είναι hacker στα κορίτσια - τι να πει ότι είναι cracker, το ίδιο θα καταλάβει κι αυτός κι αυτές

από εκεί και πέρα το παιδί θα μπορούσε να ξέρει κάτι παραπάνω

αλλά είναι λίγο χλωμό γιατί οι hacker δεν μιλάνε για αυτά που κάνουν εκτός αν είναι άσχετοι σαν κι εμένα, δεύτερον γιατί ανέφερες πως ασχολείται μόνο με το fb άρα δεν ασχολείται με το άθλημα και μάλλον απλά γουστάρει τη κλειδαρότρυπα και τρίτον λόγω πηγής

άρα μάλλον είναι από τους κατεστραμμένους που προσπαθούν να δουν τα prive των άλλων στο fb γιατί δεν αντέχουν να τους κρύβονται.. τώρα θα μου πεις, εμένα μου φαίνεται περίεργο και απλά να χρησιμοποιεί κάποιος το fb άρα μπορεί να θεωρείται επιτυχία η υποκλοπή

ε κάπου εκεί υποθέτω θα κολλάει και το θέμα της 'ομάδας hacker', απλά θα γράφτηκε σε κανά group του fb που έχει ονομάζεται hackers

γράψου κι εσύ λοιπόν και πες 'με πήρανε κι εμένα!'

-

Μην αρχίσω να μηδενίζω post counters τώρα.

Thresh

αυτό κάνει μπαμ, καλύτερα να το βάλεις να μετράει ανάποδα, αποκλείεται να κρατάει score
Δημοσ.

1ον εννοειται ειναι ψιλοfail, γι αυτο ειναι και στο μπλα μπλα..αλλιως θ ηταν στο "internet"

2ον Ενταξει δε του ζητησα να μου πατησει το καζανακι επειδη το παιζει χακερ..νονιζω οτι ζητησα κατι πολυ απλο για καποιον που "ειναι" στην καλυτερη ομαδα χακερ της Ελλαδος..

3ον απλα ηθελα να μαθω απο καποιους που μπορει να ξερουν περισσοτερα απο μενα αν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν οι ιστοριες που λεει ο φιλος "ψαρας"

Δημοσ.

Ασε τις ιστοριες και τρεχα να φτιαξεις το "νετμπουκ"

Τα "νετμπουκ" δεν κανει να μενουν για καιρο "χαλασμενα" παει αλλος μετα και τα "φτιαχνει".

Δημοσ.
Ασε τις ιστοριες και τρεχα να φτιαξεις το "νετμπουκ"

Τα "νετμπουκ" δεν κανει να μενουν για καιρο "χαλασμενα" παει αλλος μετα και τα "φτιαχνει".

+1

ασε τα χακεριλιακια και δοκιμασε να φτιαξεις το "νετμπουκ".. θα το εκτιμησει δεοντως και δε θα ασχοληθει με τους αλλους ξανα

Δημοσ.
Ξέρεις να μου φτιάξεις email; ε; ε;

αμε! w^3.hotmale.com για χρηση και στο msn :P:p:p

εβαλα W^3 γιατι εβγαζε σε σαιτ με τσοντες :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...