RcManiac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πως σας φαινονται αυτες η θηκες ? Τις εφερε το πλαοσιο . Αξιζουν ? IN WIN - plaisio site Τωρα εχω το coolermaster cm storm scout . Αξιζει να παω σε κατι τετοιο ? IN WIN Maelstorm Full Case Black Mesh η να κοιταξω ποιο πολλη για CoolerMaster Haf 932 Black ?
rafail1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 είδα 3 review για αυτο και σε σχέση με το CoolerMaster Haf 932 το CoolerMaster είναι καλύτερο σε θέμα ψύξεις του σύστημα τος σου από το IN WIN Maelstrom.Σου τα παραθετω παρακατω <<<1>>> <<<2>>> <<<3>>> εγώ θα πήγαινα πάντως στο CoolerMaster Haf 932 το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος το μόνο μειονέκτημα που εντόπισα είναι ότι μαζεύει εύκολα σκόνη λόγου ότι δεν έχει φίλτρα αλλά με ένα καθάρισμα μια φορά τον μηνά που το κάνω εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σκόνης
z@xos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Aν επερνα τωρα κουτι μαλλον θα επερνα αυτο γιατι αν υπαρχει οντως το προιον σε αυτη την τιμη πιστευω ειναι value for money... Aναφαιρομαι φυσικα στο stock house...
Str Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 έλεος, δεν είναι τρακτέρ ο υπολογιστής αν ρωτάς την άποψή μου είναι αντιαισθητικά, και αφού δεν αποδίδουν θερμικά όπως ένα coolermaster (που δεν είναι και στην κορυφή των κουτιών) τότε πραγματικά δεν βρίσκω λόγο αγοράς τους. Lian-Li και πάλι Lian-Li από μένα...
lionheart75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 έλεος, δεν είναι τρακτέρ ο υπολογιστής αν ρωτάς την άποψή μου είναι αντιαισθητικά, και αφού δεν αποδίδουν θερμικά όπως ένα coolermaster (που δεν είναι και στην κορυφή των κουτιών) τότε πραγματικά δεν βρίσκω λόγο αγοράς τους. Lian-Li και πάλι Lian-Li από μένα... +1 Σαν τα bulldozer ένα πράγμα. Υπάρχουν τα Lian Li, Antec, Lancool και τόσες άλλες μάρκες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.